Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wimbledon käynnistyy! – Suomen tennistähdellä maanantaina kova testi

Emil Ruusuvuori nurmikentällä.
AOP

Tennisvuoden 2023 kolmas Grand Slam -turnaus eli Wimbledon käynnistyy maanantaina Lontoossa. Turnauksessa on mukana yksi suomalaispelaaja, kun Emil Ruusuvuori pääsi suoraan kaavioon mukaan. Turnauksessa oli äärimmäisen lähellä se, että myös Otto Virtanen olisi selvittänyt tiensä turnaukseen, mutta Suomen kakkospelaaja taipui karsintojen kolmannella kierroksella. Ruusuvuorella on hyvä kaavio Wimbledoniin.

Suomen Emil Ruusuvuorella kävi hyvä tuuri kaavioarvonnassa Lontoossa pelattavaan Wimbledoniin. Ruusuvuorella on erinomainen mahdollisuus päästä turnauksessa kolmannelle kierrokselle eli 32 parhaan pelaajan joukkoon. Ruusuvuori kohtaa ensimmäisellä kierroksella Sveitsin kokeneen Stanislas Wawrinkan, joka on nähnyt käytännössä kaiken tenniskentillä.

Wawrinkan vahvuus on 38-vuotiaana pelaajana tietysti kokemus, mutta tällä hetkellä sveitsiläisen peli sopii paremmin hitaille kentille kuin nopealle nurmelle. Wawrinka on pelannut viimeksi toukokuun lopussa Ranskan avoimissa, kun sveitsiläinen kärsi viisieräisessä taistelussa tappion Thanasi Kokkinakikselle.

Wawrinkan vuoden paras suoritus on pääsy Indian Wellsin Masters-1000 -turnauksessa 16 parhaan joukkoon, jossa kuitenkin Italian Jannik Sinner oli vahvempi suoraan kahdessa erässä.

Ruusuvuoren massakenttäkausi meni odotuksiin nähden hyvin. Nurmikentillä suomalainen aloitti erinomaisesti etenemällä S-Hertogenboschin turnauksen välierään Tallon Griekspooria vastaan, mutta taipui kahdessa erässä. Turnauksessa Ruusuvuori osoitti kuitenkin iskukykynsä kaatamalla Sinnerin 2-0 -erin.

Tämän jälkeen Lontoon Queen’s Clubin ATP-500 -kisassa Ruusuvuori taipui suoraan kahdessa erässä Bulgarian Grigor Dimitroville ja viikko sitten Ruusuvuori taipui Eastbournen ATP-250 -kisan avauskierroksella Ranskan Gregoire Barrerelle kolmieräisessä taistossa.

Mikäli suomalainen hoitaa Wawrinkan tieltään, niin toisella kierroksella odottaa joko Argentiina Tomas Etcheverry tai Espanjan Bernabe Zabata Miralles. Molemmat pelaajat tykkäävät massakentästä nurmea enemmän.

Kolmannella kierroksella odottaisi sitten Serbian Novak Djokovic, joka on sijoitettu turnauksessa kakkoseksi. Kolmannella kierroksella Djokovicin kohtaaminen tarkoittaisi Ruusuvuoren osalta pääkenttä debyyttiä Wimbledonissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis