Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Topi Raitasen MM-kiri alkaa huomenna Joensuussa – Miehellä on tiukka tavoite kisoihin: ”Muuhun en ole tyytyväinen”

Topi Raitanen valmistautuu MM-kisoihin
AOP

Joensuun Motonet GP kisataan keskiviikkona 5. heinäkuuta. Kisoissa on lupa odottaa muun muassa kovaa taistoa Kristiina Mäkelän ja Jessica Kähärän välillä naisten kolmiloikassa.

Myös 3000 metrin esteiden kilpailua kannattaa seurata silmä kovana, sillä lajin hallitseva Euroopan mestari Topi Raitanen lähtee virittelemään kisassa kuntoaan elokuun MM-kisoja ajatellen kovalla tulostavoitteella.

Joensuun kisoissa Raitanen haluaa lähteä rakentamaan kovaa virettä elokuun lopussa Budapestissa kisattaviin MM-kisoihin. Miehellä onkin keskiviikon kilpailuun selkeä tavoite, josta ei parane lipsua.

– Haluan juosta alle 8.20:n ja vahvalla loppuvedolla. Muuhun en ole tyytyväinen. Alle 8.20:n pitää päästä, Raitanen kertoi tavoitteistaan Urheiluliiton sivuilla.

Joensuussa on mukana tasokas ulkomaisten kilpailijoiden joukko, joka tarjoaa suomalaisurheilijoille kiritysapua kaikissa lajeissa. Myös Raitanen pääseekin kovaan seuraan, joka voi avittaa miestä kovan tuloksen saavuttamisessa.

Mukana ovat muun muassa marokkolainen Mohammed Tindoufti, jonka ennätys on kova 8.11,65, ja tunisialaislähtöinen, Italiaa edustava Ala Zoghlami jonka ennätys on 8.14,06. Raitasen ennätys on 8.16,57, jonka saavuttaminen tai jopa alitus voisi olla Joensuussa hyvinkin mahdollinen.

Joensuun Motonet GP:n jälkeen Raitasen MM-valmistautuminen jatkuu Timanttiliigan merkeissä Puolan Chorzowissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu