Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Hallitseva mestari tylyllä pelillä jatkoon Wimbledonissa

Elena Rybakina Wimbledonissa.
AOP

Naisten tennisturnaus Wimbledonissa on käynnistynyt sateiden takia rauhassa. Torstaina pelattiin toisen kierroksen otteluita kuten miestenkin turnauksessa. Pääkentällä nähtiin torstaina turnauksen hallitseva mestari Elena Rybakina, joka sai kovan haasteen ranskalaisveteraanilta, mutta pääsi jatkoon lopulta vailla suurempia ongelmia.

Kazakstanin Elena Rybakina on jatkanut matkaansa hallitseva Wimbledonin mestarina kolmannelle kierrokselle.

Rybakina tarvitsi ottelussa kokenutta ranskalaistähti Alize Cornetia vastaan vain kaksi erää, kun Rybakina eteni jatkoon 6-2, 7-6 -lukemin.

Ottelun avauserä oli suosikilta tyly esitys, sillä omalla syötöllään Rybakina menetti vain yhden pisteen ja mursi vastustajansa syötön kahdesti.

Ottelun toinen erä oli huomattavasti tasaisempi eikä Cornet joutunut kertaakaan pelastamaan murtopalloja. Erän seitsemännessä peliässä Cornet sai ensimmäisen murtopallon, mutta ei onnistunut käyttämään sitä hyödykseen.

Erän 11. peli meinasi muodostua ottelun viimeiseksi, kun ranskalainen loukkasi polveaan kaaduttuaan takarajan takana. 11. pelissä ranskalainen sai yhteensä viisi murtopalloa, mutta ei onnistunut murtamaan kazakstanilaisen syöttöä. Cornet johti syöttövuoroa jo 0-40 -lukemin.

Rybakina piti lopulta syöttönsä ja erässä edettiin katkaisupeliin, jonka suursuosikki vei tylysti nimiinsä.

Kazakstanin ykköspelaaja kohtaa kolmannella kierroksella torstaina kolme erää kentillä viettäneen Iso-Britannian Katie Boulterin. Boulter kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan Bulgarian Viktoriya Tomovan 6-0, 3-6, 6-3 -lukemin.

26-vuotias Boulter on WTA-listalla sijalla 89. Ennen Wimbledonia kotiyleisön suosikki pelasi kolme nurmikisaa ja voitti Nottinghamin turnauksen. Tämän jälkeen Birminghamissa ja Eastbournessa Boulter tippui heti ensimmäisellä kierroksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis