Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ruusuvuoren pudottanut konkari hurjaan testiin seuraavalla kierroksella: “Ei käytännössä minkäänlaisia mahdollisuuksia”

Stan Wawrinka
AOP

Stan Wawrinka jatkoi torstaina voittokulkuaan Wimbledonin nurmella. Edellisellä kierroksella Emil Ruusuvuoren kotimatkalle lähettänyt sveitsiläinen kukisti Tomas Martin Etcheverryn ja kohtaa seuraavaksi hallitsevan mestarin Novak Djokovicin.

Kolminkertainen Grand Slam-voittaja, Stan Wawrinka tekee jälleen uutta tulemista tennismaailman huipulle. Kokenut sveitsiläinen on aloittanut tämänvuotisen Wimbledonin eleettömästi ottamalla voitot Emil Ruusuvuoresta ja Tomas Martin Etcheverrystä.

Hyvästä alustaan huolimatta seuraavaksi Novak Djokovicin kohtaava Wawrinka ei halua asettaa itselleen turhia menestyspaineita. Mies puhui lehdistölle torstaina voitokkaan Etcheverry-ottelun jälkeen.

– En usko, että minulla on lähestulkoon minkäänlaisia mahdollisuuksia voittaa tätä turnausta. Olen kuitenkin iloinen, että onnistuin nappaamaan yhden voiton. Tämä oli hyvä ottelu ja mielestäni olen parantanut koko ajan, Wawrinka tuumi.

Sveitsiläinen otti kantaa myös tulevaan otteluunsa.

– Kuten olen aina sanonut, on kunnia päästä pelaamaan Djokovicia vastaan täällä. En ole koskaan aikaisemmin kohdannut häntä Wimbledonissa, mutta olemme pelanneet vastakkain muualla.

– Edessäni on valtava haaste. Tulen tekemään kaikkeni, mutta jos katsotaan aiempia otteluitamme, minulla ei ole käytännössä minkäänlaisia mahdollisuuksia häntä vastaan.

Lähde: Tennis Majors

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis