Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nate Diaz kommentoi väitteitä terveydentilastaan: “Uskomatonta kuraa”

Nate Diaz
AOP

Jake Paulin ja Nate Diazin välille sovittu nyrkkeilyottelu on herättänyt runsaasti puhetta mediassa. Pitkän uran UFC:ssa tehneen Diazin terveydentilaa on epäilty, mutta mies itse vakuuttaa olevansa täydessä kunnossa, kun kongi soi ensimmäistä kertaa.

Pitkän uran UFC:ssa tehnyt Nate Diaz tekee ammattilaisnyrkkeilydebyyttinsä Jake Paulia vastaan elokuun 8. päivä Ohiossa järjestettävässä tapahtumassa. Diazin terveydentilasta on esitetty monenlaisia arvioita ja miehen entinen vastustaja, Jorge Masvidal kuvaili tämän olevan lähestulkoon vihanneksen tasolla.

Diazilla on todella korkea iskunsietokyky ja hän on otellut useissa kovissa kamppailuissa ottaen lukemattomia kovia osumia. Tämän on uskottu jättäneen jenkkiottelijaan jälkensä. Diaz itse viittaa mediapuheille kuitenkin kintaalla.

– Kaikki tämä puhe siitä, miten minulla olisi CTE (aivorappeumatauti) on uskomatonta kuraa. Olen aina puhunut samalla tavalla, eikä sillä ole mitään tekemistä ottelemisen kanssa. Olen tällä hetkellä älykkäämpi kuin koskaan.

Diaz vastasi myös väitteisiin siitä, että hänen ottelutyylinsä olisi liian uhkarohkea.

– Minä en vain kävele nyrkkiin, kuten väitetään. Olen treenannut paljon ja osaan liikkua. Minua ei olla koskaan tyrmätty.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit