Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Katkeaako lento? – Ukrainalaistähti pelaa fantastista Wimbledonia

Ukrainan Elina Svitolina haastaa WTA-listan ykkösen.
AOP

Tiistaina käynnistyy Wimbledonin Grand Slam -turnauksessa Englannin pääkaupungissa Lontoossa puolivälierävaihe. Puolivälieriin on selvinnyt kahdeksan parasta pelaajaa sekä miehissä, että naisissa. Naisten puolivälierät käynnistyy tiistaina kahdella ottelulla ja puolivälierät pelataan loppuun torstaina. Tiistaina nähdään turnauksen ykköseksi ja neljänneksi sijoitetut pelaajat tositoimissa.

Wimbledonin pääkentällä Centre Courtilla aloittavat kello 15.30 Suomen aikaa WTA-listan ykköspelaaja Iga Swiatek ja Ukrainan Elina Svitolina puolivälieräottelunsa. Kello 15.00 turnauksen toisella katetulla stadionilla eli kenttä ykkösellä pelaavat turnauksessa neljänneksi sijoitettu Yhdysvaltalain Jessica Pegula ja Tshekin Marketa Vondrousova.

Pääkentällä Swiatek on selvittänyt ensimmäistä kertaa urallaan tiensä kahdeksan parhaan joukkoon. Swiatek kaatoi huimassa neljännen kierroksen ottelussa Sveitsin olympiavoittaja Belinda Bencicin kolmieräisessä taistossa 6-7, 7-6, 6-3 -lukemin. Ottelussa Bencic sai jo kaksi ottelupalloa toisessa erässä, mutta puolalainen selvitti nämä ja kipusi voittoon. Matka neljännelle kierrokselle asti oli puolalaiselle helppo.

28-vuotias Svitolina kaatoi myös kolmieräisessä neljännen kierroksen ottelussa kovan haasteen. Ukrainalainen peitto Valko-Venäjän Viktoria Azarenkan 2-6, 6-4, 7-6 -erin selvittäen toista kertaa pitkällä urallaan tiensä puolivälieriin Wimbledonissa. Vuonna 2019 Svitolina pelasi välierässä. Matkalla puolivälierään Svitolina on kaatanut Venus Williamsin, Elise Mertensin ja Sofie Keninin.

Swiatek lähtee suurena suosikkina Svitolinaa vastaan ja voi hyvin olla, että iso voitto tappioaseman jälkeen Bencicistä mursi loputkin puolalaisen padot, jotka ovat estäneet menestymisen Wimbledonissa.

29-vuotias Pegula on urallaan neljättä kertaa mukana Wimbledonissa ja samalla ensimmäistä kertaa puolivälierässä. Pegulalla ainoastaan ensimmäisen kierroksen ottelu maan naista Lauren Davisia vastaan on tuottanut ongelmia. Tämän jälkeen tie on ollut suhteellisen selvä kahdeksan parhaan joukkoon.

25-vuotias tshekkitähti Vondrousova on ensimmäistä kertaa urallaan puolivälierässä Wimbledonissa. Vuoden 2019 Ranskan avointen finalisti ei ole pärjännyt nopealla nurmella aiemmin juuri ollenkaan. Matkalla puolivälieriin tshekkiläinen on kaatanut tieltään kolme sijoitettua pelaajaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis