Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähti matkalla pääsarjaan! – Gstaadin karsinnat sujuvat mallikkaasti

Otto Virtanen valloitti Lillen Challenger turnauksen.
AOP

Ensi viikolla ATP-kiertueella pelataan kolmessa eri maassa turnauksia, kun tenniskentillä siirrytään Wimbledonin jälkeiseen aikaan. Yhdysvaltain Newportissa pelataan nurmikisa, Sveitsin Gstaadissa massakenttäturnaus ja Ruotsin Båstadissa massakenttäturnaus. Lisäksi Tampereella on luvassa haastajakiertueen turnaus. Suomen Otto Virtanen on yhden voiton päässä Gstaadin turnauksen pääsarjaa.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen pelaa tällä viikolla Sveitsin Gstaadissa karsintoja varsinaiseen pääsarjaan. Virtanen voitti turnauksen karsintojen ensimmäisellä kierroksella Italian Alexander Weisin suoraan kahdessa erässä 6-3, 7-6.

Virtanen kohtaa turnauksen karsintojen finaalissa Serbian Hamad Medjedovicin. Medjedovic on 19-vuotias tennislupaus, joka pelasi Wimbledonin pääsarjassa, mutta taipui Australian Christopher O’Connellille neljässä erässä.

Maanantaina käynnistyvässä turnauksessa ykköseksi on sijoitettu Espanjan Roberto Bautista Agut. Bautista Agut pääsee turnauksessa suoraan toiselle kierrokselle, jossa hän kohtaa joko Argentiinan Pedro Cachinin tai Japanin Taro Danielin. Kakkossijoitettu pelaaja turnauksessa on Serbian Miomir Kechanovic, joka kohtaa toisella kierroksella joko Sveitsin Dominic Strickerin tai Ranskan huippulupaavan Arthur Filsin.

Mikäli Virtanen selviää karsinnoista pääsarjaan, niin vastus on joko Marc-Andrea Husler, Laslo Djere, Arthur Rinderknech tai Zhizhen Zhang.

Gstaadin turnauksessa voittaja tienaa palkintorahaa reilut 85 tuhatta euroa. Pääsy pääsarjaan tietää pelkästään häviämällä ensimmäisen kierroksen ottelun reilut kuusi tuhatta euroa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis