Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Espoossa ensimmäinen tuplamestari! – Hollannin heittäjäkaunotar hallitsi isommankin ringin

Oslon Bislett. Yleisurheilustadion.
AOP

Espoossa järjestettävissä yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa on päätöspäivä käynnistynyt. Sunnuntain aamupäivän ainoana kenttälajifinaalina käytiin naisten kiekonheiton loppukilpailu. Voiton vei kisan suurin voittajasuosikki Alida Van Daalen, joka johti kisaa ensimmäisestä kierroksesta alkaen.

Hollannin 21-vuotiaasta Alida Van Daalenista tuli Espoon yleisurheilun alle 23-vuotiaiden EM-kisojen ensimmäinen tuplamestari. Van Daalen voitti torstaina naisten kuulantyönnön ylivoimaisesti, mutta joutui tiukemmalle sunnuntaina käydyssä kiekonheiton loppukilpailussa.

Van Daalen heitti naisten kiekonheiton loppukilpailussa mahtavan tuloksen 56,77 viidennellä kierroksella ja varmisti näin voiton ennen Turkin Özlem Becerekiä. Vaikeissa olosuhteissa heitetyssä kiekkokilpailussa tulokset jäivät ennätyksiin verraten heikoiksi myötätuulen vuoksi.

Berecek heitti parhaan tuloksensa 55,38 viidennellä kierroksella, jonka jälkeen Van Daalen vastasi omalla parhaallaan. Berecek heitti ensimmäistä kierrosta lukuun ottamatta jokaisen heito kahden metrin sisälle 55 metrin viivan molemmin puolin.

Kisassa kolmanneksi nousi kuudennella kierroksella Norjan Lotta Flatum. Sähäkästi pyörähtänyt Flatum aloitti kisan vaisusti, mutta paransi kisan edetessä tulostaan yli neljä metriä. Flatumin paras kantoi lukemiin 54,45 ja sillä norjalainen meni Italian neljänneksi sijoittuneen Emily Conten ohi 46 sentillä. Conten paras ennen viimeistä kierrosta oli 53,75, mutta italialainen pääsi vielä vastaamaan Flatumille, joka ei kuitenkaan riittänyt. Kisan viides oli Saksan Joyce Oguama tuloksella 53,71. Saksalaisia kisassa oli mukana kolme kappaletta.

Van Daalen voitti torstaina naisten kuulantyönnön loppukilpailun tuloksella 18,32. Van Daalen ylitti 18 metrin rajan kisassa kolme kertaa ja kisan voitto ratkesi käytännössä toisella kierroksella syntyneellä tuloksella 17,49. Naisten kuulassa kolmas oli Suomen Emilia Kangas tuloksella 16,75. Tulos oli Kankaan uran toiseksi paras tulos.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu