Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Miesten kuulassa jättitulos! – Yhdysvaltalaishirmu riehui Slovakiassa

Yhdysvaltain kuulahirmu Payton Otterdahl.
AOP

Yleisurheilussa käytiin Slovakian Banska Bystricassa todella kovatasoinen miesten kuulantyöntökilpailu. Miesten kuulassa voiton nappasi Yhdysvaltain neljänneksi kovin kuulamies nimiinsä. MM-kisoihin lähtevä kuulamörssäri onnistui rikkomaan 22 metrin rajan.

Slovakian yleisurheiluillassa nähtiin todella kovatasoinen kuulantyöntökilpailu miehissä. Voiton vei Yhdysvaltain Payton Otterdahl hurjalla tuloksella 22,11. Tulos on vuonna 1996 syntyneen yhdysvaltalaisen ennätys.

Otterdahl selvitti jokunen viikko sitten Yhdysvaltain mestaruuskisoissa tiensä toiseksi heti ME-mies Ryan Crouserin ja viime kesän MM-kolmosen Josh Awotunden jälkeen aiemmalla ennätyksellään 22,09. Otterdahl pääsee siis mukaan Unkarissa käytäviin yleisurheilun MM-kisoihin. Neljäs kuulamies on yli 23 metrin kerhoon kuuluva Joe Kovacs.

Slovakiassa toiseksi sijoittui Nigerian Chukwuebuka Enekwechi. Nigerialainen työnsi Otterdahlin tavoin hurjan tuloksen 21,40. Kisassa kolmanneksi työnsi ennätyksellään Norjan Marcus Thomsen. Thomsen läväytti 7,26 kilon rautapallon lukemiin 21,12. Norjalainen on työntänyt tällä kaudella vain kolmesti kakkosella alkavan tuloksen ja paransi kauden parastaan 42 senttiä.

Kisassa neljänneksi työnsi kolmen aiemman lisäksi 21 metrin kerhoon kuuluva Ruotsin Wictor Petersson. Petersson työnsi toista kertaa tänä kesänä tuloksen 19,73. Kauden paras ruotsalaisella on 19,82. Viime kausi meni Peterssonilla pieleen loukkaantumisen vuoksi, joka piti hänet pois muun muassa Suomi-Ruotsi -maaottelusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu