Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

UFC:n puolalaistähti kohtaa painoluokkaa ylemmäs nousseen brassin: “Vaikea ottelu molemmille”

Jan Blachowicz
AOP

UFC järjestää tulevana viikonloppuna erittäin mielenkiintoisen kattauksen. Salt Lake Cityssä käytävän illan toisena pääotteluna nähdään Jan Blachowiczin ja Alex Pereiran välinen kohtaaminen. Puolalaistähti, Blachowicz povaa kamppailusta hurjaa taistoa.

Salt Lake Cityssä järjestettävä UFC 291 pitää sisällään todellista tähtiloistoa. Tapahtuman pääotteluna nähdään Dustin Poirierin ja Justin Gaethjen välinen mittelö.

Myös toinen pääottelu, jossa kohtaavat Jan Blachowicz ja Alex Pereira on herättänyt runsaasti mielenkiintoa.

Kuten hyvin tiedetään, Pereira nousi painoluokkaa ylemmäs Israel Adesanyalle kärsityn tyrmäystappion jälkeen. Brassiottelijan ratkaisu on herättänyt jonkin verran kummaksuntaa, eikä hänen mahdollisuuksiinsa puolalaista vastaan olla juurikaan uskottu.

Blachowicz ennakoi tulevaa ottelua, eikä sorru vastustajansa aliarviointiin ennakkosuosikin asemastaan huolimatta.

– Keskittymiseni on vain ja ainoastaan tässä kamppailussa, enkä ajattele, mitä sen jälkeen mahdollisesti tapahtuu.

– Pereira on entinen potkunyrkkeilyn maailmanmestari, joten minun täytyy olla varuillani. Haluan kuitenkin kokeilla, miten hyvin pärjään hänelle pystyssä. Jos se ei toimi ja otan liikaa osumaa vien ottelun mattoon. Hän tulee kuitenkin varautumaan myös siihen. Uskon, että tästä tulee vaikea ottelu molemmille.

Lähde: Bloody Elbow

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit