Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Ennätykset paukkuvat NBA:ssa! – Tähtipelaajalle järisyttävän kokoinen sopimus

Jaylen Brown solmi uuden sopimuksen Celticsin kanssa
AOP

NBA-tähti Jaylen Brown on allekirjoittanut uuden pelaajasopimuksen Boston Celticsin kanssa. Celticsin supertähden sopimus on liigan historian rahakkain ja päihittää suuruudellaan muun muassa serbialaisen supertähden, Nikola Jokicsin, aiemman ennätysdiilin.

Useiden tietojen mukaan Jaylen Brown ja Celtics ovat sopineet viiden vuoden ja 304 miljoonan dollarin arvoisesta jatkosopimuksesta. Euroissa laskettuna sopimuksen arvo on noin 275 miljoonaa, mikä tekee siitä NBA:n historian suurimman.

Ensi kaudella Brown tienaa siis noin 31,8 miljoonaa dollaria eli lähes 29 miljoonaa euroa.

Brownin uusi sopimus päihittää muun muassa NBA:n hallitsevan mestarin Denver Nuggetsin supertähden, NBA-finaalien arvokkaimman pelaajan, Nikola Jokicin 264 miljoonan dollarin sopimuksen.

Vuonna 2016 kolmantena NBA:han varattu Brown on tehnyt viime vuodet tasaista nousua Celticsin tähdistöön ja 26-vuotias mies onkin yhdessä Jayson Tatumin kanssa joukkueen suurimpia tähtiä.

Celtics hävisi viime kaudella itäisen konferenssin finaaleissa Miami Heatille, vaikka Brown pelasikin uransa parhaat pistekeskiarvot (26,6), levypallot (6,9) ja syötöt (3,5) ottelua kohden. Kesän siirtoikkunan aikaa mies yhdistettiin huhuissa muun muassa Golden State Warriorsiin, mutta Celtics halusi miehen pitää.

– Voin sanoa ilman muuta, että haluamme Jaylenin olevan täällä. Hän on iso osa meitä. Uskomme häneen, ja olen kiitollinen hänestä, Celticsin koripallotoiminnan johtaja Brad Stevens kommentoi Brownin tilanteesta vielä kesäkuussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo