Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Nyt on iso testi! – Suomen tennistähdellä kalavelkoja maksettavana

Emil Ruusuvuori Hampurin tennisturnauksessa.
AOP

ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla yhtä ATP-500 -tason turnausta ja kahta ATP-250 -tason kisaa. ATP-500 kisaa pelataan Washingtonissa, jossa on mukana myös Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori. Ruusuvuori on selvittänyt tiensä kolmannelle kierrokselle. Nyt tie olisi auki aina välieriin asti, kun kovia pelaajia on tippunut jatkosta turnauksen alkuvaiheessa.

Emil Ruusuvuorella on Washingtonin ATP-500 -kisassa kova testi edessä kolmannella kierroksella. Vastassa torstain ottelussa odottaa Bulgarian Grigor Dimitrov. Dimitrov kaatoi turnauksen ensimmäisessä ottelussaan toisella kierroksella Yhdysvaltain Mackenzie McDonaldin suoraan kahdessa erässä 7-6, 6-2 -lukemin.

Ruusuvuori on edennyt kolmannelle kierrokselle kaatamalla avauskierroksella Ranskan Constant Lestiennen ja toisella kierroksella Japanin Yoshihito Nishiokan. Nishiokaa vastaan Ruusuvuori oli jo erän ja murron perässä, mutta tämän jälkeen onnistui ottamaan neljä murtoa, ja murskaamaan vastustajansa.

Miehet ovat kohdanneet tänä kesänä kahdesti. Ranskan avoimissa Dimitrov voitti toisen kierroksen ottelun tylysti 3-0 -erin. Sama kohtalo oli Lontoon Queen’s Clubin turnauksessa, joka pelattiin nurmella. Tuolloin Ruusuvuori taipui tylysti 6-2, 6-4 -lukemin. Tuossa ottelussa Dimitrov syötti hurjat 11 ässää, vaikka ykkössyöttöprosentti oli vain 51.

Tämän ottelun voittaja kohtaa turnauksen puolivälierässä joko Ranskan Ugo Humbertin tai Japanin Yosuke Watanukin. Watanuki kaatoi toisen kierroksen ottelussa Kanadan Felix Auger-Aliassimen, joka oli sijoitettu kolmanneksi koko turnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis