Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Toronton Masters-kisa käynnistyy Kanadassa! – Tässä kärkisijoitetut pelaajat

Carlos Alcaraz voitti Miamin Mastersin.
AOP

Pohjois-Amerikan tenniskiertue on selvittänyt tiensä Kanadan suurkaupunkiin Torontoon. Torontossa pelataan tällä viikolla Masters-1000 -tason kilpailu. Toronto Masters-turnaus on ensimmäinen kahdesta Masters-turnauksesta ennen US Openin Grand Slam -turnausta, joka käynnistyy elo-syyskuun vaihteessa. Turnauksen kaavioon on sijoitettu kahdeksan pelaajaa, jotka aloittavat turnauksensa toiselta kierrokselta. Yhteensä turnaukseen sijoituksen sai 16 pelaajaa.

Kanadassa nähdään Novak Djokovicia lukuun ottamatta kaikki maailman tennistähdet mukana. Toronton Masters-1000 -kisaan on sijoitettu kahdeksan pelaajaa. Ykkössijoitettuna turnaukseen lähtee Espanjan kaksinkertainen Grand Slam -voittaja Carlos Alcaraz. Alcaraz voitti viime vuonna US Openin ja kaatoi tämän kesän Wimbledonin loppuottelussa Djokovicin. Alcaraz ei ole pelannut Wimbledonin jälkeen.

Turnauksessa kakkossijoitettu on Venäjän Daniil Medvedev, joka viihtyy erinomaisesti Pohjois-Amerikan nopeilla kentillä. Kolmanneksi on sijoitettu Norjan Casper Ruud, joka on alakaaviossa yhdessä Medvedevin kanssa. Neljänneksi turnauksessa sijoitettiin Los Cabosin ATP-250 -kisan vastikään voittanut Kreikan Stefanos Tsitsipas, joka on yläkaaviossa.

Pienimmillä sijoitetut pelaajat ovat viidenneksi sijoitettu Holger Rune, joka kohtaa toisella kierroksella joko Emil Ruusuvuoren tai Marcos Gironin, jotka kohtaavat tiistaina ensimmäisen kierroksen ottelussa. Kuudenneksi on sijoitettu Venäjän Andrey Rublev ja seitsemänneksi Italian Jannik Sinner. Kahdeksanneksi on sijoitettu Yhdysvaltain Taylor Fritz.

Turnauksessa on palkintorahaa tarjolla yhteensä 6,6 miljoonaa dollaria. ATP-kisan voittaja tienaa reilut miljoona dollaria ja tuhat ATP-pistettä. Hallitseva mestari turnauksessa on Espanjan Pablo Carreno Busta, joka ei ole tänä vuonna mukana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis