Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Entinen maailmanmestari ryöpyttää Joshuan esitystä Helenius-ottelussa: “Tämä ei palvellut hänen etuaan lainkaan”

Anthony Joshua
AOP

Entinen WBC, IBF ja WBA-liittojen ylemmän keskisarjan maailmanmestari, Carl Froch seurasi tarkalla silmällä Anthony Joshuan ja Robert Heleniuksen välistä ottelua. Joshuan, jonka on määrä kohdata seuraavaksi Deontay Wilder, otteet eivät vakuuttanut Frochia alkuunkaan.

Entinen ammattinyrkkeilijä, Carl Froch lyttää täysin Anthony Joshuan esityksen Robert Heleniusta vastaan. Lyhyellä varoitusajalla kehään noussut Helenius, jolle ottelu oli toinen viikon sisään, antoi kovan vastuksen brittimestarille.

Joshua vei kamppailun nimiinsä seitsemän erän tyrmäyksellä, mutta Froch oli The Independentin mukaan kaikkea muuta kuin vakuuttunut näkemästään.

– Antaisin Joshuan esitykselle arvosanan 5/10. Olkoonkin, että hän tyrmäsi vastustajansa seitsemännessä erässä kelvollisella lyönnillä. Uskon kuitenkin, että tyrmäys johtui lähinnä siitä, että Helenius oli tuossa vaiheessa täysin puhki.

– ’’AJ’’ teki hyvää työtä jabillaan ja ajoitti oikean käden lyöntinsä taitavasti, mutta en usko, että Heleniuksen valot sammuivat iskun voimasta. Hän oli vain lopen uupunut ja tiesi, ettei tulisi voittamaan ottelua ja ettei hänelle maksettaisi ylitöistä. Hän otteli edellisen kerran viikkoa aikaisemmin.

– Tämä ottelu ei palvellut Joshuan etua lainkaan tulevaisuutta ajatellen. Varsinkaan, jos hän aikoo kohdata seuraavaksi Deontay Wilderin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit