Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC 292:n pääottelun tuomaripäätös puhuttaa: “En usko, että mikään olisi muuttunut”

Israel Adesanya
AOP

Viikonloppuna nähty UFC 292 on herättänyt runsaasti jälkipyykkiä. Tapahtuman pääottelu Aljamain Sterlingin ja Sean O’Malleyn välillä päättyi jälkimmäisen voittoon teknisellä tyrmäyksellä. Kehätuomari Marc Goddardin keskeytyspäätös on jakanut mielipiteitä puolesta ja vastaan.

Aljamain Sterling lähti suurena suosikkina titteliotteluun Sean O’Malleyta vastaan. Sterling, joka oli puolustanut vyötään edellisessä ottelussaan Henry Cejudoa vastaan, joutui kuitenkin pettymään O’Malleyn vietyä ottelun nimiinsä.

Kamppailun ensimmäinen erä sujui tunnustelevissa merkeissä. Sterling painoi lisää kaasua toisessa erässä, joka kostautui O’Malleyn käytettyä tilaisuutensa hyväkseen. O’Malleyn oikein ajoitettu oikean käden lyönti pudotti Sterlingin, jonka jälkeen muutama kova isku matossa riitti tuomari Marc Goddardille.

Goddardin päätöstä on kritisoitu jälkikäteen, sillä Sterling oli koko ajan tajuissaan ja pyrki suojautumaan iskuilta. Nyt oman näkemyksensä kertoo UFC-tähti, Israel Adesanya, joka uskoi jo ennen ottelua O’Malleyn voittoon.

– Ottelu olisi voinut jatkua hieman pidempään, mutta en usko, että mikään olisi muuttunut. O’Malley oli selkeästi niskan päällä ja sai ansaitsemansa tuloksen. Tämä oli kohtaloa ja sanoin jo aiemmin, että O’Malley tulee voittamaan tyrmäyksellä.

Lähde: MMA Junkie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit