Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Puolalaistähdeltä tyly alku! – Ruotsin ykköspelaaja jäi US Openissa täysin jalkoihin

Iga Swiatek marssi US Openin finaaliin.
AOP

Naisten US Open käynnistyi todella kovalla otatuksella maanantaina, kun päästadionilla Arthur Ashella Puolan Iga Swiatek aloitti tyylikkäästi mestaruuden puolustamisen. Swiatekin jalkoihin jäi Ruotsin ykköspelaaja naisten kiertueella.

US Openissa hallitseva mestari Puolan Iga Swiatek ei turhia aikaillut ensimmäisellä kierroksella. Swiatek murskasi Ruotsin naistenniksen ykköspelaaja Rebecca Petersonin suoraan kahdessa erässä 6-0, 6-1 -erin.

Avauserässä Petersonilla oli vaikeuksia saada yksittäisiä pisteitä puolalaista WTA-listan kärkinimeä vastaan. Toisessa erässä ruotsalainen sai kolme murtopalloa heti erän ensimmäisessä syöttövuorossa, mutta Swiatek vastasi tähän voittamalla viisi pistettä putkeen ja hoitamalla syöttövuoron nimiinsä. Peterson tuli syötönpidolla erässä tasoihin, mutta tämän jälkeen puolalainen meni menojaan ja voitti erän 6-1 -lukemin.

Toisella kierroksella Swiatek kohtaa keskiviikkona Australian WTA-listan sijalla 322 olevan Daria Savillen. 29-vuotias Saville kaatoi turnauksen ensimmäisessä ottelussa suoraan kahdessa erässä 6-0, 6-2 -lukemin Yhdysvaltain Clervie Ngounouen, joka sai kisaan villin kortin.

Turnauksen avauspäivänä nähtiin myös yksi jättimäinen yllätys, kun Kreikan Maria Sakkari sai kahdessa erässä kokea tappion Espanjan Rebeka Masarovaa vastaan. 24-vuotias espanjalainen oli parempi erin 6-4, 6-4.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis