Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Kääntyykö jenkkitähden kurssi US Openissa? – “Paljon puolustettavaa…”

Frances Tiafoe
AIO

US Openin Grand Slam -turnauksessa nähdään todella mahtavia ottelua ja ensimmäisen viikon aikana. Siitä pitää huolen alakaavion ylin neljännes, jossa on mukana kaksi viime syyskuun välieräpelaajaa. Välieriin viime vuonna edenneet Norjan Casper Ruud ja Yhdysvaltain Frances Tiafoe ovat törmäyskurssilla tämän vuoden turnauksessa jo neljännellä kierroksella.

Norjan Casper Ruud on US Openissa tänä vuonna sijoitettu viidenneksi. Ruud eteni viime vuoden kisassa aina finaaliin asti, mutta joutui kärsimään tiukassa otatuksessa tappion Espanjan Carlos Alcarazia vastaan, joka tulee Wimbledonin voittaneena tämän vuoden US Openiin.

Ruudilla matka neljännelle kierrokselle on lähtökohtaisesti kevyt. Ensimmäisellä kierroksella odottaa karsinnat selvittänyt Emilio Nava ja toisella kierroksella joko J.J. Wolf tai massalla paremmin viihtyvä Argentiinan Pedro Cachin. Kolmannen kierroksen vastus ei ole niin selvä. Sijoitusten puolesta Yhdysvaltain Sebastian Kordan pitäisi tulla vastaan, mutta Korda on todella epätasainen pelaaja. Ensimmäisellä kierroksella Korda pelaa Unkarin Marton Fucsovicsia vastaan.

Norjalaista odottaisi mahdollisella neljännellä kierroksella Yhdysvaltain Frances Tiafoe. Tiafoe on turnauksessa sijoitettu kymmenenneksi, mutta kovaa kämmentä lyövä pelaaja on ollut hieman alavireinen tänä kesänä. Wimbledonissa tie pysähtyi kolmannelle kierrokselle. Pohjois-Amerikan kolmessa turnauksessa Tiafoe voitti vain kolme ottelua kuudesta ja eteni Washingtonin ATP-500 -kisassa puolivälierään, jossa Daniel Evans oli vahvempi 2-0 -erin. Elokuun Masters-kisoissa Tiafoe voitti vain yhden ottelun, kun Hollannin Tallon Griekspoor kaatui Cincinnatissa ensimmäisellä kierroksella kolmessa erässä.

Tiafoe kohtaa ensimmäisellä kierroksella villillä kortilla kisaan päässeen ATP-700 pelaajan eli Learner Tienin pääkentällä pelattavassa ottelussa. Tien on vasta 17-vuotias pelaaja, joka pelasi Ranskan avointen poikien välierässä toukokuussa. Tiafoe pelannee toisella kierroksella Itävallan Sebastian Ofneria tai Portugalin Nuno Borgesia vastaan. Kolmannella kierroksella odottanee ranskalainen vastustaja, joka on joko Richard Gasquet tai Adrian Mannarino.

Mikäli yhdysvaltalainen ei selvitä tietään toiselle viikolle, niin ATP-rankingissa tullee roima tiputus, joten Tiafoella on paljon puolustettavaa tämän vuotisessa kisassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis