Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Onko tässä jokerikortti puolivälieriin US Openissa? – “Esittänyt hurjaa nousukuntoa…”

Tommy Paul suosikkina US Openiin.
AOP

Maanantaina käynnistyvässä vuoden neljännessä ja samalla viimeisessä tenniksen Grand Slam -turnauksessa US Openissa saatetaan nähdä yhdysvaltalainen pelaaja puolivälierässä. Tämä on Tommy Paul, joka on nostanut pelaajana koko vuoden aikana merkittävästi tasoaan. Paul on tehnyt viime aikoina kiusaa ATP-rankingin ykköspelaaja Carlos Alcarazille.

Yhdysvaltalaiset saattavat tänäkin vuonna nauttia suurella todennäköisyydellä yhdysvaltaispelaajan menestyksestä New Yorkissa pelattavassa US Openissa. Turnaukseen todellisena jokerikorttina lähtee 14. sijoitettu Tommy Paul, jolla on varsin mukava kaavio aina neljännen kierroksen otteluun saakka. Paul eteni Toronton Masters-turnauksessa välieriin, mutta taipui turnauksen lopulta voittaneelle Jannik Sinnerille kahdessa erässä. Turnauksessa Paul kaatoi kolmieräisessä taistossa Carlos Alcarazin. Jenkkipelaaja kohtasi Alcarazin uudestaan Cincinnatin Masters-turnauksessa, mutta taipui tällä kertaa kolmieräisessä taistossa.

Paul aloittaa turnauksen italialaista karsijaa Stefano Travagliaa vastaan, joka viihtyy paremmin massakentillä. Toisella kierroksella vastassa odottaa todennäköisesti Venäjän Roman Safiullin, joka kohtaa niin ikään italialaisen pelaajan. Kolmannella kierroksella saattaa olla jo tosi kova testi edessä, kun Espanjan Alejandro Davidovich Fokina voisi olla ensimmäinen sijoitettu pelaaja Paulin menestysmarssin tiellä. Espanjalainen kohtaa avauskierroksella Yhdysvaltain Marcos Gironin ja toisella kierroksella joko Valko-Venäjän Ilya Ivashkan tai Argentiinan Juan Manuel Cerundolon.

Neljännelle kierrokselle Paul saattaa saada vastustajakseen käytännössä kenet tahansa kahdeksasta vaihtoehdosta. Sijoitusten puolesta vastassa pitäisi olla Tanskan Holger Rune. Rune kohtaa avauskierroksella Espanjan Roberto Carballes Baenan, jolle nopeat kentät ovat kuin kylpyamme kissalle. Rune selvittänee ensimmäisen kierroksen testin, mutta toisella kierroksella odottaa joko Tshekin Jiri Lehecka tai Venäjän Aslan Karatsev. Molemmat pelaajat omaavat vahvuuksia, jotka voivat olla tanskalaiselle liikaa.

Runen kolmannen kierroksen vastus olisi sijoitusten puolesta Kazakstanin Alexander Bublik, mutta Bublik pääsee testaamaan ailahtelevaa virettä heti avauskierroksella entistä mestaria vastaan. Itävallan Dominic Thiem osaa olla pirullinen vastus ja jopa voittaa Bublikin. Toisella kierroksella tämän parin voittaja kohtaa joko Argentiinan Pedro Cachinin tai entisen NCAA-mestari Ben Sheltonin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis