Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tarjoaako US Openin avauspäivä jättiyllätyksen? – Kreikkalaistähti joutuu kovaan testiin

Stefanos Tsitsipas
AOP

US Open eli kauden neljäs sekä viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus käynnistyy maanantaina. Ensimmäisenä päivänä on luvassa miesten turnauksessa alakaavion otteluita, jotka sisältävät hyviä vääntöjä. Yksi tiukka otatus nähdään yöllä Suomen aikaa, kun Kreikan Stefanos Tsitsipas yrittää selvittää kanadalaistykin luoman haasteen.

Kreikan Stefanos Tsitsipas on sijoitettu US Openissa seitsemänneksi, mutta pelaaja tuskin tulee turnauksessa etenemään puolivälieriin. Sijoitusten mukaan puolivälierässä odottaisi Serbian Novak Djokovic, jolla on suhteellisen helppo kaavio edessään, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi.

Tsitsipasin kovin testi tulee heti ensimmäisellä kierroksella, sillä kreikkalainen kohtaa ensimmäisellä kierroksella Kanadan syöttötykki Milos Raonicin. Kanadalaisen syöttö voi luoda todella suuria ongelmia kreikkalaiselle, jonka palautuspeli on ollut suhteellisen pahasti unessa.

Raonic palasi pitkän loukkaantumistauon jälkeen kentille nurmikaudella kesäkuussa etenemällä S-Hertogenboschin turnauksessa toiselle kierrokselle.

Wimbledonissa kanadalainen eteni myös toiselle kierrokselle, mutta kaatui Tommy Paulin käsittelyssä neljässä erässä. Toronton Masters-kisassa Raonic kaatoi Frances Tiafoen ensimmäisellä kierroksella ja eteni aina kolmannelle kierrokselle, jolloin Mackenzie McDonald muodostui liian kovaksi haasteeksi.

Tsitsipas eteni Wimbledonissa neljännelle kierrokselle ja taipui Yhdysvaltain Christopher Eubanksin käsittelyssä viidessä erässä. Tämän jälkeen kreikkalainen voitti Los Cabosin turnauksen Meksikossa, mutta onnistui ottamaan vain yhden voiton elokuun Masters-turnauksissa Torontossa ja Cincinnatissa.

Joko Tsitsipas tai Raonic kohtaa toisella kierroksella Sveitsin Dominic Strickerin tai Emil Ruusuvuoren Cincinnatissa kaataneen Australian Alexei Popyrinin. Kolmannella kierroksella saattaisi odottaa jälleen hieman alavireinen Eubanks, jonka pelit eivät Wimbledonin menestyksen jälkeen ole sujuneet odotetulla tavalla. Eubanks kohtaa avauskierroksella Etelä-Korean Kwon Soonwoon ja toisella kierroksella voittaja saa vastaan toisen ranskalaisista, eli Benjamin Bonzin tai Quentin Halysin.

Neljännen kierroksen toinen osapuoli on suurella todennäköisyydellä Yhdysvaltain Taylor Fritz tai Italian Lorenzo Musetti. Fritz on turnauksessa sijoitettu yhdeksänneksi ja Musetti 18. Molemmilla on suhteellisen helppo kaavio aina kolmannelle kierrokselle asti kunnes pelaajat kohtaavat toisensa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis