Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovicilla helppo tie neljännelle kierrokselle! – US Open käynnistyy

Felix Auger-Aliassime palasi voittojen tielle.
AOP

Kauden neljäs ja samalla viimeinen tenniksen Grand Slam -turnaus käynnistyy maanantaina New Yorkissa. Turnauksessa yksi suurimmista mestarisuosikeista on Serbian Novak Djokovic, joka on sijoitettu turnauksessa toiseksi. Serbialaisella on etenkin neljännelle kierrokselle varsin helppo kulku eikä alakaaviossa ole koviakaan haasteita.

Serbian Novak Djokovic palasi voitokkaasti Pohjois-Amerikkaan, sillä serbialainen voitti viikko sitten Cincinnatin Masters-turnauksen lähes nelituntisessa taistossa Espanjan Carlos Alcarazin. US Openissa odotetaan vastaavaa otteluparia kahden viikon päähän sunnuntaille, sillä molemmat tenniksen tähtipelaajat ovat osoittaneet hurjaa kuntoa.

Djokovicin kaavio aina neljännelle kierrokselle asti on todella mieluisa, eikä neljännelläkään kierroksella mitään supertestiä ole luvassa. Avauskierroksella edessä on Ranskan massakentillä paremmin viihtyvä Alexandre Muller. Toiselle kierrokselle vastaan osuu joko NCAA-mestari Ethan Quinn tai Espanjan massajyrä Bernabe Zabata Miralles, joka ei ole Yhdysvaltain nopeilla kentillä voittanut tänä vuonna kevät mukaan lukien otteluakaan.

Serbialainen kohtaa mahdollisesti kolmannella kierroksella maanmiehensä Laslo Djeren, joka on sijoitettu turnauksessa 32. Djere aloittaa turnauksen Yhdysvaltain Brandon Nakashimaa vastaan, joka on jo kova testi, mutta tämän jälkeen vastassa on joko Ranskan Hugo Gaston tai Japanin Sho Shimabukuro. Nämä molemmat ovat karsijoita.

Kanadan Felix Auger-Aliassime on samassa kaaviolohkossa Djokovicin kanssa. Kanadalainen on sijoitettu turnauksessa 15, mutta saa jo avauskierroksella kovan testin Yhdysvaltain Mackenzie McDonaldilta. Päästäkseen neljännelle kierrokselle Auger-Aliassimen olisi McDonaldin lisäksi kaadettava kolmannella kierroksella Argentiinan Francisco Cerundolo, jolla on suhteellisen helppo väylä kolmannelle kierrokselle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis