Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Viime kesän välieräpelaajat aloittivat vahvasti! – Kotiyleisön suosikki jatkoon US Openissa

Casper Ruud Miamin Masters-1000 -kisassa
AOP

Viime vuoden US Openissa välieriin edenneet Norjan Casper Ruud ja Yhdysvaltain Frances Tiafoe aloittivat vahvasti tämän vuotisen Grand Slam -turnauksen. Viime syksynä Carlos Alcarazille turnauksessa hävinneet pelaajat hoitivat lopulta kunnialla ensimmäisen kierroksen ottelunsa pois alta ja jatkavat toiselle kierrokselle.

Norjan viime syksyn US Openin finalisti Casper Ruud aloitti vaikeuksista huolimatta tämän syksyn US Openin erinomaisesti. Ruud kaatoi nelieräisessä taistossa Yhdysvaltain Emilio Navan 7-6, 3-6, 6-4, 7-6 -erin ja jatkaa toiselle kierrokselle. Ruud kohtaa toisen kierroksen ottelussa Kiinan Zhizhen Zhangin. Zhang kaatoi norjalaisen tavoin yhdysvaltalaisen pelaajan, kun J.J. Wolf kaatui viisieräisessä taistelussa.

Yhdysvaltain ja varmasti koko New Yorkin suosikkipelaaja Frances Tiafoe aloitti jykevästi oman kisansa. Tiafoe kaatoi ensimmäisen kierroksen ottelussa vasta 17-vuotiaan junioritähti Learner Tienin suoraan kolmessa erässä 6-2, 7-5, 6-1 -lukemin. Reilut kaksi tuntia kestäneessä ottelussa Tiafoe sai selvistä lukemista huolimatta tehdä kovan päivätyön erinomaisesti puolustavaa maanmiestään vastaan.

Viime vuonna viisieräisen välierän mestaruuden lopulta voittanutta Espanjan Carlos Alcarazia vastaan hävinnyt yhdysvaltalainen pommitti ensimmäisen kierroksen ottelussa ykkösen 59 prosentin varmuudella ruutuun. Tiafoe teki otteluun kymmenen ässää ja vain kaksi tuplavirhettä.

Ykkössyötöistään yhdysvaltalainen voitti neljä viidestä, joka lupaa hyvää toisen kierroksen otteluun Itävallan Sebastian Ofneria vastaan. Ofner oli pahoissa ongelmissa Portugalin Nuno Borgesin kanssa. Itävaltalainen selvitti kuitenkin haasteen neljässä erässä.

Ruud ja Tiafoe ovat tämän vuoden turnauksessa törmäyskurssilla neljännellä kierroksella, mikäli pelaajat selvittävät tiensä sinne asti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis