Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Tämän miehen Verstappen haluaa tiimikaverikseen Red Bullille – Paljasti keskustelut kilpailijan kanssa

Max Verstappen
AOP

Max Verstappen paljasti käyneensä keskusteluja McLarenin Lando Norrisin kanssa miesten toiveista ajaa vielä tiimikavereina F1-sarjassa.

Max Verstappen ja Lando Norris ovat radan ulkopuolella hyviä ystäviä ja kaksikko nähdään usein naureskelemassa ja viettämässä aikaa yhdessä. Radalla miehet ovat ainakin vielä kuitenkin kilpailevissa talleissa.

Verstappen on dominoinut F1-sarjaa tällä kaudella Red Bullin kanssa ja Norris puolestaan on tehnyt hyvää nousua kohti sarjan kärkeä, isoja parannusaskeleita ottaneen, McLarenin kanssa. Tulevaisuudessa kaksikko saatetaan kuitenkin nähdä edustamassa samoja värejä.

Verstappen on nimittäin paljastanut, että hän ja Norris “puhuvat” siitä, että heistä tulisi vielä tallikavereita myöhemmin urallaan.

– Puhumme siitä. Mutta hänellä on pitkä sopimus McLarenin kanssa, Vertappen paljasti Hollannin GP:ssä.

– Katsotaan, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Kun samaan aikaan Red Bullin toisen kuljettajan Sergio Perezin asema tallissa on ollut spekulaatioiden kohteena jo hetken aikaa, on ovi auki huhumyllylle.

Norrisin sijaan “unelmatiimiinsä” Verstappen valitsisi kuitenkin vierelleen mieluummin isänsä Jos Verstappenin.

– Minulle unelmatiimini, jos voisin tuoda ajajia takaisin kilpaikään, olisi se isäni. Hänen uransa ei mennyt suunnitelmien mukaan ja mielestäni hänellä oli paljon potentiaalia, Verstappen kertoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1