Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Jatkuuko Charles Leclercin ura toisaalla? – Ferrari-tähti paljastaa tulevaisuudestaan: “Olen tehnyt sen hyvin selväksi”

Charles Leclerc myönsi kasvavan paineen Ferrarilla

Ferrari-tähti Charles Leclerc vakuuttaa sitoutumistaan talliin ja toivoo yhteistyön jatkuvan vielä tulevaisuudessakin.

Charles Leclercin viime vuodet Ferrarilla ovat olleet haastavia. Miehen sopimus on katkolla ensi vuonna ja mahdollinen jatkosopimus on herättänyt paljon spekulaatioita. Mies itse vakuuttaa olevansa täysin sitoutunut Ferrariin ja toivovansa yhteistyön jatkuvan.

– Olen aina rakastanut Ferraria ja haluaisin jäädä, Leclerc kertoi haastattelussa BBC Sportille.

– Olen aina tehnyt hyvin selväksi, että tavoitteeni on maailmanmestaruus, mutta ensimmäisenä Ferrarilla.

Monacolainen ajaa kuudetta kauttaan F1-sarjassa. Viime kaudella mies oli hyvin mestaruustaistossa kauden alussa mukana Max Verstappenin kanssa. Tällä kaudella ero Red Bulliin on kuitenkin kasvanut entisestään.

Kuljettajana Leclerc on sarjan kärkeä, mikä onkin avannut oven siirtohuhuille. Miehellä olisi nimittäin ihan varteenotettavia vaihtoehtoja sarjassa, mikäli tämä päättäisi metsästää maailmanmestaruutta toisaalla.

Keskusteluissa Leclercin tilannetta on verrattu Fernando Alonson aikaan Ferrarilla: lahjakas kuljettaja, jolle talli ei pystynyt lopulta tarjoamaan kilpailukykyistä autoa. Alonso päätyi lopulta jättämään tallin ennen sopimuksensa päättymistä. Leclerc ei kuitenkaan ole huolissaan samasta kohtalosta:

– En missään nimessä. Loppupeleissä Ferrari-kuljettajana toimiminen on kuitenkin kaikkien unelma.

Jatkosopimuksen syntymisestä Leclerc ei siis stressaa. Miehen ja tallin fokus on parhaillaan käynnissä olevassa kaudessa sekä auton parantamisessa. Jatkosta keskustellaan miehen mukaan sitten kun sen aika on.

– Rehellisesti sanottuna minulla ei ole kiire.

– Nyt keskitymme vain kauteen. Olen varma, että keskustelut tulevat jossain vaiheessa kauden aikana, luultavasti hieman myöhemmin, mies tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1