Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

“Ryöstetty” maailmanmestaruus syy Hamiltonin jatkosopimukselle?: “En ole kostavaa tyyppiä”

Lewis Hamilton solmi jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa
AOP

Lewis Hamilton kertoi BBC Sportin haastattelussa, että päätös allekirjoittaa jatkosopimus Mercedeksen kanssa johtui siitä, että brittikuljettajalla ja tallilla on vielä “keskeneräisiä asioita”.

Lewis Hamilton oli vain muutaman kierroksen päässä kahdeksannesta maailmanmestaruudestaan Abu Dhabissa vuonna 2021, kun tuomariston kiistanalaisen päätöksen myötä mestaruus meni lopulta Red Bullin Max Verstappenille.

Hamilton on siitä asti ollut Verstappenin takana, pakotettuna seuraamaan kun hollantilaiskuljettaja ja Red Bull ovat napsineet voittoja voiton perään.

Ei liene mikään salaisuus, että niin Hamilton kuin Mercedeskin kokevat, että mestaruus “ryöstettiin” heiltä tuolloin. Brittikuljettajan mukaan niin hänellä kuin tallilla onkin vielä “keskeneräisiä asioita” saavutettavana, mikä olikin pääsyy sille, että mies kahden vuoden jatkosopimuksen tallin kanssa vastikää solmi.

Uuden sopimuksen tarkoituksena ei kuitenkaan ole Hamilton mukaan roikkua menneissä, vaan suunnata katse tulevaan.

– En ole kostavaa tyyppiä. Kyse ei ole takaisinmaksusta sillä tuo on mennyttä. Emme voi tehdä enää sille mitään, Hamilton kertoi.

– Se mitä voimme tehdä, on työskennellä paremmin eteenpäin, ja uskon todella, että tämän tiimin kanssa voimme voittaa enemmän maailmanmestaruuksia ja kilpailuja yhdessä. Siihen kaikki energiani menee.

Mies kuitenkin myönsi haastattelussa, että maailmanmestaruuden menettäminen vuonna 2021 oli vaikea paikka.

– Tavoite on yksinkertainen. Sen asettaminen on yksinkertaista, mutta sen saavuttaminen ei.

– Minusta tuntuu edelleen, että voin parantaa joka viikonloppu. Sitä rakastan tässä lajissa – et koskaan saavuta täydellisyyttä, mutta täydellisyyden tavoittelu on noin yksi parhaista asioista, mitä voit tehdä, Hamilton totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1