Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sijoitetut ovat saaneet kyytiä! – Tässä US Openin perjantain helmi

Novak Djokovic venyy Wimbledonissa.
AOP

Vuoden viimeinen tenniksen arvoturnaus eli US Openin Grand Slam -turnaus on edennyt kolmannelle kierrokselle. Mukana on siis enää 32 parasta pelaajaa, kun ensimmäiselle kierrokselle osallistui 128 maailman parasta pelaajaa. Kolmas kierros pitää sisällään 16 ottelua joista ensimmäiset ovat luvassa perjantaina. Perjantai pitää sisällään yhden helmen sekä kaksi kotiyleisön suosikkipelaajan esiintymistä.

US Openin kolmas kierros pitää sisällään lukuisia hyviä otteluja. Kahden ensimmäisen kierroksen aikana turnauksessa on käynyt iso kato pelaajien suhteen, sillä lukuisat sijoitetut pelaajat ovat lentäneet ulos turnauksesta. Mikäli kaikki sijoitetut olisivat vielä mukana, niin jokainen ottelupari pitäisi sisällään sijoitetut pelaajat, mutta esimerkiksis perjantain kahdeksasta ottelusta neljä on sellaista, jossa ei esiinny sijoitettua pelaajaa.

Perjantain merkittävin ottelu käydään kahden serbialaisen välillä, kun Laslo Djere haastaa turnauksen suurimman mestarisuosikin eli Novak Djokovicin. Djere on tunnettu erinomaisena massapelaajana, mutta on esittänyt hyviä otteita viime aikoina myös nopeilla kentillä.

Yhdysvaltalaisista kymmenenneksi sijoitettu Frances Tiafoe saa ranskalaisen haasteen Adrian Mannarinon muodossa. Mannarino on turnauksessa sijoitettu 22. Tommy Paul pelaa omaa otteluaan toista sijoitettua pelaajaa eli Alejandro Davidovich Fokinaa vastaan. Yhdeksänneksi sijoitettu Taylor Fritz kohtaa Tshekin 18-vuotiaan Jakub Mensikin, joka on kaatanut ranskalaisia turnauksessa tähän mennessä. Gregoire Barrere kaatui ensimmäisellä kierroksella ja Titouan Droguet toisella kierroksella. Droguet kaatoi avauskierroksella Lorenzo Musettin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis