Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Suomen lentopallomiehet päättivät EM-turnauksen viisieräiseen trilleriin

Lentopallo
AOP

Suomi päätti lentopallon miesten EM-turnauksensa Bulgarian Varnassa katkeransuloiseen 3-2 tappioon Ukrainalle.

Suomi päätti EM-kisansa viisieräiseen jännitysnäytelmään Ukrainaa vastaan. Suomen lentopallomiehet joutuivat lopulta Ukrainan edessä taipumaan, mutta joukkue kaatui saappaat jalassa ja taisteli viimeiseen pisteeseen saakka.

Jatkopaikkaan Suomi olisi tarvinnut 3-0 tai 3-1 voiton. Jatkopaikka ratkesi siis jo toisessa erässä, kun Ukraina karkasi 2-0 eräjohtoon. Suomi taisteli kuitenkin 2-0 tappioasemasta itsensä vielä tasoihin ja pakotti pelin ratkaisevaan viidenteen erään.

Suomen peli vapaantui selvästi ottelun kolmannessa erässä, josta eteenpäin joukkue “pääsi” pelaamaan paineettomasti. Jokainen voitto on tietysti arvokas ja taistelun arvoinen, joten Suomi kamppaili tiukasti loppuun asti ison fanijoukon edessä.

– Kahden erän jälkeen pohdittiin, että mennäänkö sinne mustaan aukkoon ja masennutaanko vai lähdetäänkö taistelemaan vielä, joukkueen kapteeni Eemi Tervaportti summasi ottelun ratkaisuhetkistä tv-haastattelussa.

Suomen EM-turnauksen teema on hieman ikävä kyllä ollut tiukassa paikassa lamaantuminen. Ratkaisevissa paikoissa ja kovissa paineissa Suomi ei pystynyt esiintymään vaaditulla tasolla. Kovia pelejä vaaditaan siis vielä lisää, jotta taso niissäkin saadaan vielä toivotulle tasolle.

Maanantain ottelussa Suomella ei oikein ollut riittävästi eväitä monipuoliseen hyökkäyspeliin ja erityisesti laitahyökkäyksissä arsenaali oli kapea.

Positiivista kuitenkin oli, että ottelun lopussa Suomi sai hyvää peli-ilmettä esiin ja rentoa hyvää peliä turnauksen loppuun. Hieman jossiteltavaa kuitenkin turnauksesta jää, sillä mahdollisuuksia jatkopaikkaankin olisi ollut. Ratkaisevissa hetkissä Suomi ei kuitenkaan oikein saanut mahdollisuuksiaan hyödynnettyä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo