Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilymestari valmis nousemaan vapaaottelukehään tulevan jättiottelun jälkeen: “Tyrmäisin hänet sekunneissa”

Tyson Fury
AOP

Tyson Fury ja Francis Ngannou kohtaavat nyrkkeilykehässä lokakuun lopulla Saudi-Arabiassa. WBC-liiton raskaansarjan mestari, Fury kertoo olevansa valmis astumaan tulevan kamppailun jälkeen vapaaottelukehään Ngannoun kanssa.

Tyson Fury uskoo The Independentin mukaan, että pystyisi kukistamaan Francis Ngnannoun vapaaottelukehässä. Fury, joka pitää WBC-liiton raskaansarjan mestaruusvyötä hallussaan, kohtaa Ngannoun lokakuussa Saudi-Arabian Riyadissa järjestettävässä otteluillassa.

Englantilaistähti lähtee tulevaan koitokseen itseluottamusta uhkuen ja nostaa ilmoille ajatuksen mahdollisesta toisesta ottelusta vapaaottelusäännöillä.

– Haluaisin kohdata Ngannoun oktagonissa ja uskon, että voisin voittaa hänet. Hän ei ole hyvä painija. Hänet tunnetaan hyvänä lyöjänä, mutta minä olen parempi lyöjä kuin hän.

– Tyrmäisin hänet pienillä hanskoilla sekunneissa. Voisin otella myös Jon Jonesia vastaan, jos korvaus olisi kohdallaan.

Furyn päätöstä otella seuraavaksi ammattilaisnyrkkeilydebyyttinsä tekevää Ngannouta vastaan on kritisoitu laajalti. Mies vastaa kohtamaansa arvosteluun totuttuun tyyliinsä.

– On selvää, että minulle maksetaan tästä ruhtinaallisesti. Sen lisäksi miljoonat nyrkkeily- ja vapaaottelufanit tulevat katsomaan tapahtuman. Riippumatta siitä, tykkäävätkö he päätöksestäni vai eivät, he tulevat katsomaan tämän ottelun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit