Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselta erinomainen ottelu jälleen! – Nyt kaatui lupaava kroatialainen

Otto Virtanen Davis Cupissa.
AOP

Suomen Davis Cup -urakka Kroatian Splitissä on sujunut erinomaisella tavalla. Suomi hävisi tiistaina ensimmäisen ottelunsa Hollantia vastaan voitoin 2-1, mutta kisaisäntä Kroatiaa vastaan Suomi haali voiton. Voitokkaan perjantain käynnisti Otto Virtanen, joka onnistui kaatamaan lupaavaan kroatilaispelaajan.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen otti jo viikon toisen voittonsa. Virtanen kaatoi tiistaina Hollantia vastaan parhaimmillaan ATP-rankingin 30 parhaan joukossa olleen Botic Van De Zandschulpin suoraan kahdessa erässä.

Perjantaina Virtanen kaatoi 18-vuotiaan Dino Prizmicin kolmieräisen taiston jälkeen 2-1 -erin. Avauserän Virtanen vei 6-4 -lukemin, mutta toisessa erässä suomalainen menetti kahdesti syöttönsä ja hävisi 6-3 -lukemin. Päätöserässä Virtanen otti yhden murron ja eteni otteluvoittoon sen turvin.

– Harvinaista herkkua, toinen peli ja toinen voitto. Olen tosi tyytyväinen voittoon, nyt meillä on tosi hyvät mahdollisuudet ja myös jatkopaikkaa ajatellen. Ei tämän parempaa voisi olla, kertoi tyytyväinen Virtanen Suomen tennisliiton uutisessa.

Suomi kohtaa lauantaina Yhdysvallat Davis Cupissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis