Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen sensaatiomaisesti Davis Cupin lopputurnaukseen kipparoinut Jarkko Nieminen: “Kisa on vielä kesken”

Jarkko Nieminen toimi Suomen kapteenina Davis Cupissa
AOP

Suomen joukkueen historiallisesti Davis Cupin lopputurnaukseen kipparoinut Jarkko Nieminen odottaa marraskuun finaaliturnausta innolla.

Suomi selvitti viime viikonloppuna historiallisesti tiensä Davis Cup Finalsissa kahdeksan parhaan maan lopputurnaukseen. Suomi pelasi ensimmäistä kertaa historiassaan 16 parhaan maan lopputurnauksessa eli MM-kisoissa, joten myös kahdeksan parhaan maan joukkoon pääsy on historian ensimmäinen.

Suomi kaatoi MM-kisojen alkulohkossa Kroatian sekä USA:n ja eteni näin joukkueen kapteenin Jarkko Niemisen johdolla sensaatiomaisesti finaaliturnaukseen.

– Mielettömän hyvät fiilikset, mutta samaan aikaan on kiva huomata, että automaattisesti katse on Malagassa [finaaliturnauksessa]. Vähän olo on sellainen kuin olisimme jossain grand slamin loppupeleissä, Nieminen iloitsi Helsingin Sanomien haastattelussa.

– Olen tyytyväinen saavutettuihin voittoihin, mutta kisa on vielä kesken.

Davis Cup finaaliturnaus pelataan marraskuussa Espanjan Malagassa ja valmistautuminen sinne on Niemisen mukaan nopeasti edessä.

Lopputurnaus pelataan kerrasta poikki -menetelmällä, eli jokaisen voiton myötä turnaus jatkuu kun tappiosta puolestaan joutaa kotimatkalle. Otteluparit arvotaan tänään tiistaina ja Suomi tulee pelaamaan joko Tsekkiä tai Kanadaa vastaan.

– Kun tiistaina selviää vastustaja, erityisellä mielenkiinnolla alan skouttaamaan ensimmäistä vastustajaa. Ei mennä asioiden edelle, mutta myös mahdollisten seuraavien vastustajien pelejä katson tarkasti, kapteeni-Nieminen tuumi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis