Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Yleisurheilun supertähti taipui! – Timanttiliigan finaalit ryminällä käyntiin

Rai Benjamin juoksi voittoon Eugenessa.
AOP

Eugenessa käydään tänä viikonloppuna yleisurheilun Timanttiliigan finaalit. Kaksipäiväisessä finaalitapahtumassa käydään kaikki lajit läpi molemmissa sarjoissa. Miesten 400 metrin aitajuoksu oli yksi lauantain alkuillan kisoista ja siinä nähtiin todella suuri yllätys.

Eugenessa yleisurheilun Timanttiliigan finaalissa nähtiin jättimäinen yllätys miesten aidatulla ratakierroksella. Tuttuun tyyliin kovalla tykityksellä kierrokselle lähtenyt Norjan ME-mies Karsten Warholm joutui taipumaan. Kisassa voiton vei kotiyleisön suursuosikki Rai Benjamin hurjalla ajalla 46.39. Benjaminin voittoaika on maailman kärkitulos ja Timanttiliigan ennätys.

Kisassa Warholm jäi toiseksi hyydyttyään viimeiseen aitaan. Warholmin aika oli kuitenkin äärimmäisen kova 46.53.

Kisassa kolmanneksi juoksi MM-kisoissa Unkarin pääkaupungissa Budapestissa hopeaa juossut Brittiläisten Neitsytsaarien Kyron McMaster. McMaster oli vielä voitossa kiinni, kun juoksua oli 250 metriä takana, mutta maalisuoralla matka alkoi painaa kintuissa ja McMaster hyytyi kolmanneksi. Kisassa neljänneksi kiri Brasilian maailmanmestari Alison Dos Santos. Dos Santos juhli MM-kultaa viime vuonna Eugenessa.

Kisan kahdeksan parasta juoksivat alle 48 sekunnin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu