Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Tästä tallista Mercedeksen on Hamiltonin mukaan otettava mallia: “Meidän on katsottava mitä he ovat tehneet”

Lewis Hamilton paalulle Unkarin aika-ajoissa
AOP

Mercedeksen Lewis Hamilton tietää, että parhaillaan eletään ensi kaudenkin kannalta ratkaisevia hetkiä. Loppukauden päätökset ja muutokset vaikuttavat suoraan siihen, mitkä tallin mahdollisuudet mestaruustaistoon tulevat olemaan ensi kaudella.

– Päätökset, jotka tehdään tänä aikana, ovat ratkaisevia meidän kehityskaaremme kannalta, Hamilton totesi.

Japanin kisa oli hopeanuolille pettymys, sillä talli joutui taipumaan pisteissä Ferrarille, joka on Mercedeksen kovin haastaja valmistajien sarjan toiseen sijaan. Tallin taktinen päätös kisan lopussa antoi Ferrarin Carlos Sainzille mahdollisuuden kuitata George Russellin ohi.

Viidenneksi Japanissa ajanut Hamiton myönsi, ettei auto tuntunut Suzukan radalla täydelliseltä.

– Auto pomppii ja liukuu. Se on vaikeaa kun katsoo kuinka paljon töitä olemme tehneet edistyäksemme. Emme ole ainakaan tällä hetkellä yhtään lähempänä kärkeä, Hamilton myönsi.

Hamilton on iloinen siitä, että tiimi tuntuu tällä kertaa kuuntelevan kuljettajien huomioita ensi kautta ajatellen. Paljon tehtävää vielä seitsenkertaisen maailmanmestarin mukaan vielä kuitenkin on, jotta auto on ensi kaudella sillä tasolla, että sillä haastetaan Red Bullia mestaruuksista.

– Seuraavan puolen vuoden täytyy olla paras puoli vuotta, mitä meillä on koskaan ollut, jotta voimme kuroa tuon eron umpeen, Hamilton tuumasi.

Brittikuljettaja ohjasi kehut myös McLarenin suuntaan, joka on ottanut tällä kaudella isoja edistysaskeleita.

– Meidän on katsottava, mitä he ovat tehneet, ja mentävä siihen suuntaan. Se on se suunta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1