Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Joko Williamsille riitti? – Valtteri Bottaksen Japanin kisan pilanneelle tulokaskuskille pohditaan korvaajaa

Logan Sargeant joutuu jättämään Australian GP:n väliin.
AOP

Williamsilla on toisen kuljettajan paikka vielä lyömättä ensi kaudeksi lukkoon, kun talli pohtii tulokaskuljettaja Logan Sargeantin tulevaisuutta tallissa.

Yhdysvaltalaiskuljettaja Logan Sargeant on ollut tulokaskaudellaan F1-sarjassa pahoissa vaikeuksissa. Nuoren kuljettajan otteet eivät ole vakuuttaneet ja useat virheet ovat saaneet monet pohtimaan, onko miehen paikka F1-sarjassa.

Viimeisimpänä Sargeantin tukalaa tilannetta vaikeutti Japanin GP, missä miehen kilpailu päättyi keskeytykseen sen jälkeen kun tämä oli lukkojarrutuksen myötä kolhinut Valtteri Bottaksen autoa ja pilannut tämänkin mahdollisuudet.

Japanissa nuorukaisen olisi ehdottomasti tarvinnut ajaa hyvä tulos voidakseen osoittaa tallilleen, että hän ansaitsee mahdollisuuden vielä ensi kaudeksikin. Siinä mies ei kuitenkaan onnistunut ja Williamsilla pohditaankin parhaillaan muita vaihtoehtoja.

Yhdeksi vaihtoehdoksi Alex Albonin tallikaveriksi ensi kaudelle on huhuttu AlphaTaurin varakuljettaja Liam Lawsonia. Lawson hyppäsi Daniel Ricciardon korvaajaksi tämän jouduttua ranneleikkaukseen ja nuori uusi-seelantilainen on vakuuttanut itsevarmoilla esityksillään monet.

Myös Williamsin tallipäällikkö James Vowles on huomannut nuorukaisen vahvat esitykset.

– Hän on ollut todella vaikuttava kolmessa täällä ajamassaan kisassa, mutta jos verrataan Loganiin – he olivat tallikavereita F2:ssa ja todella tasaisia siellä, joten voimme vertailla heitä siinä ympäristössä, Vowles tuumi.

– Se mitä emme tässä vaiheessa oikein tiedä, on miten he vertaavat F1-sarjassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1