Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedekseltä uskomaton ratkaisu Japanin GP:ssä – Russell raivostui tallin törttöilystä: “Täydellinen katastrofi!”

George Russell
AOP

Mercedes oli taktisesti vaikeuksissa Japanin GP:ssä ilman tallipäällikköään Toto Wolffia.

Molemmat Mercedes-autot onnistuivat napsimaan pisteitä Japanin Suzuka-radalla, mutta enemmänkin olisi ollut otettavissa.

Tallipäällikkö Toto Wolff toipui ristiside-leikkauksesta ja oli Japanin GP:stä sivussa. Tallin johtajan puuttuminen näkyi karulla tavalla ja Mercedeksen strategia kilpailuun romuttui.

Lewis Hamilton ja George Russell olivat rinta-rinnan useaan otteeseen kisan aikana ja miesten välinen kamppailu koitui lopulta tallin kokonaistulokselle haitalliseksi.

Yhden stopin taktiikalla liikkeellä ollut Russell yritti suostutella tallilleen, että tämän olisi kannattavaa pysyä tuoreimmilla renkailla liikkeellä olleen Hamiltonin edellä, jotta takaa tullut Ferrarin Carlos Sainz ei pääsisi kaksikon väliin.

Tallilla ei tähän lähdetty ja Hamilton kuittasi Russellin ohi. Ja vaikka Hamilton yritti avittaa tallikaveriaan, pysymällä tarpeeksi lähellä tämän edellä, jotta Russell saisi DSR-avun, kuittasi Sainz tämän ohi pian perässä.

– Ketä vastaan haluamme oikein taistella täällä? Toisiamme vain toisia tiimejä vastaan?, Russell raivosi tiimiradiossa.

Red Bull varmisti Japanissa jo tämän kauden valmistajien sarjan mestaruuden itselleen, mutta toisesta sijasta käydään vielä tiukkaa kamppailua Mercedeksen ja Ferrarin välillä. Mercedeksen ero Ferrariin kaveni tallin törttöilyn myötä 20 pisteeseen.

– Minun tavoitteeni on varmistaa tiimille toinen sija valmistajien sarjassa. Omalta osaltani kuljettajien mestaruus karkasi jo ajat sitten. Niin paljon menetettyjä mahdollisuuksia. Tämä kausi on ollut täydellinen katastrofi, pettynyt Russell latasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1