Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Saul Alvarezilta hurja väite Bivol-ottelusta: “Olen yksinkertaisesti parempi nyrkkeilijä kuin hän”

Saul Alvarez
AOP

Saul ’’Canelo’’ Alvarez valmistautuu parhaillaan tulevana viikonloppuna käytävään otteluun Jermell Charloa vastaan. Moni lajiväen parissa spekuloi jo meksikolaisen seuraavalla vastustajalla. Dmitri Bivol voidaan todennäköisesti jättää pois laskuista, vaikka Alvarez pitää itseään tätä parempana nyrkkeilijänä.

Uransa pahimman tappion vuosi sitten erittäin lahjakkaalle Dmitri Bivolille kärsinyt Saul ”Canelo” Alvarez ei vieläkään hyväksy kyseisen ottelun tulosta. Bivol oli miehistä selkeästi parempi ja pystyi riisumaan Alvarezin täysin aseista.

Lajin suurimpiin tähtiin lukeutuva Alvarez kuitenkin väittää Boxing News 24:n mukaan itsepintaisesti olevansa parempi nyrkkeilijä kuin Bivol.

– En ollut sataprosenttisessa kunnossa, eikä käteni ollut ehjä, joten en voinut harjoitella normaalisti. Viikkoa ennen ottelua satutin kylkiluuni harjoituksissa. Minun ei olisi pitänyt otella.

– Tappion aiheuttama tuska on edelleen sydämessäni, enkä ole edelleenkään päässyt yli siitä. Ottelun tulos vaikutti minuun suuresti, sillä minun ei olisi pitänyt hävitä. Olen yksinkertaisesti parempi nyrkkeilijä kuin hän.

Canelolle on tarjottu mahdollisuutta astua uudelleen kehään Bivolin kanssa, mutta meksikolainen ei ole osoittanut suurta kiinnostusta revanssia kohtaan. Tuleva Charlo-ottelu todennäköisesti selventää hieman miehen jatkokuvioita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit