Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Pekingin ATP-kisassa heti jättiyllätys! – Kreikan ykköstähti tylysti laulukuoroon

Chilen Nicolas Jarry aiheutti jättiyllätyksen Kiinassa.
AOP

Kiinan suurkaupungissa Pekingissä käynnistyi torstaina ATP-500 -tason kilpailu. Tämä kisa toimii viimeisenä esikisana ennen viikon päästä alkavaa Shanghain Masters-1000 -kisaa, missä on mukana 96 tenniksen huippupelaajaa. Shanghain kisa käynnistyi ensi viikon keskiviikkona. Pekingin kisassa palkintorahaa on jaossa yhteensä 3,6 miljoonaa dollaria.

Pekingin ATP-500 -turnaus tenniksessä on käynnistynyt torstaina ensimmäisillä avauskierroksen otteluilla. Avauskierros pelataan loppuun perjantaina ja tämän jälkeen turnauksessa on selvillä 16 parasta pelaajaa. Toiselle kierrokselle selviytyvät pelaajat tienaavat 45 ATP-pistettä ja reilut 53 tuhatta dollaria.

Torstaina ei isompia yllätyksiä nähty, mutta varhain perjantaiaamuna Suomen aikaa tippui ensimmäinen pommi, kun Chilen Nicolas Jarry iski Kreikan Stefanos Tsitsipasin laulukuoroon. Jarry oli ottelussa suoraan kahdessa erässä parempi menettämättä syöttöään kertaakaan. Jarryn erälukemat voitossa olivat 6-4, 6-4. Tsitsipas oli turnauksessa sijoitettu neljänneksi, kun Serbian Novak Djokovic ei turnaukseen osallistunut.

Jarry kohtaa turnauksen toisella kierroksella kahdesta karsijasta Italian Matteo Arnaldin, jolla on takana erinomainen kesä. Arnaldi on noussut haastajakiertueen pelaajasta ATP-kiertueelle ja onnistui etenkin massakentillä erinomaisesti. Arnaldi kaatoi ensimmäisen kierroksen ottelussaan Yhdysvaltain J.J. Wolfin suoraan kahdessa erässä.

Jarryn ja Arnaldin välisen ottelun voittaja kohtaa joko Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan tai kolme erää Diego Schwartzmannin kaatamiseen tarvinneen Chengdun ATP-kisan voittajan Saksan Alexander Zverevin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis