Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti kertoo vaikeuksistaan: “Nyt haluan saada alleni vain joitakin otteluita”

Elena Rybakina
AOP

Elena Rybakina toivoo voivansa pelata nyt enemmän otteluita toivuttuaan viruksesta, joka vaikutti häneen negatiivisesti US Openissa ja josta toipuminen kesti pari viikkoa.

Kärsittyään järkyttävän tappion 16 parhaan joukossa Cincinnatissa Elena Rybakina hävisi myös US Openin kolmannella kierroksella. Tällä viikolla Rybakinan oli määrä pelata Tokiossa, mutta hän vetäytyi lopulta turnauksesta.

Nyt Rybakina pelaa China Openissa Pekingissä. Turnausta edeltävässä lehdistötilaisuudessaan Rybakina paljasti, että viimeiset pari viikkoa eivät olleet helppoja sairastumisensa takia.

– Ainoa tavoitteeni on tällä hetkellä vain voida pelata enemmän otteluita. Sairastuin uudelleen, josta kukaan ei tiennyt mitään.

– Kaikki oli vaikeaa New Yorkissa. Sen jälkeen toipuminen kesti pari viikkoa. Siksi nyt Tokiossa pelaaminen ei ollut paras mahdollinen vaihtoehto. Nyt haluan saada alleni vain joitakin otteluita. Tietysti kaikki keskittyminen on suunnattu WTA-finaaleihin, Rybakina totesi.

Rybakina on ensimmäistä kertaa mukana Kiinan turnauksessa sitten vuoden 2019.

– Edellisestä kerrasta paljon aikaa. Luulen, että olen parantanut hieman kaikilla osa-alueilla.

– Olin tietysti nuori ja vasta nousemassa huipulle (vuonna 2019). Oli mahtava kokemus pelata Wuhanissa tuolloin ensimmäistä kertaa.

Lähde: Tennis World USA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis