Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-komeetta hehkuttaa tulevaa vastustajaansa: “On suuri etuoikeus jakaa kehä hänen kanssaan”

Paddy Pimblett
AOP

Paddy Pimblett ja Tony Ferguson astuvat oktagoniin UFC 296-tapahtumassa, joka järjestetään joulukuun 16. päivä Las Vegasissa.

Paddy Pimblett on palannut harjoittelemaan ja on valmis nousemaan jälleen oktagoniin. Englantilainen ei omien sanojensa mukaan malta odottaa, että pääsee testaamaan taitojaan lajin legendana pitämäänsä ottelijaa vastaan.

Pimblett kohtaa entisen kevyen sarjan väliaikaisen mestarin Tony Fergusonin UFC 296 -tapahtumassa, joka järjestetään lauantaina 16. joulukuuta Las Vegasin T-Mobile Arenalla. Vietettyään vuoden poissa tositoimista, “The Baddy” on täynnä intoa ennen lähestyvää kamppailua.

– Tämä on mukavaa. Olen treenannut taas vähän aikaa, mutta olen vihdoin saanut luvan otella, mies kertoi Manchesterissa järjestetyn Cage Warriors 160 -tapahtuman kulisseissa.

– Minulla oli periaatteessa kolme leikkausta kerralla. Sisempi ja ulompi nivelside rekonstruoitiin ja CFL-nikamani korjattiin. Se oli paljon yhdellä kertaa, mutta kaikki on hyvin. Palaan häkkiin joulukuussa, enkä malta odottaa, että pääsen taas ottelemaan.

– Kun aloitin harjoittelemisen vuonna 2010, hän (Ferguson) taisi olla jo UFC:ssa. On suuri etuoikeus jakaa kehä hänen kanssaan. En ole koskaan ennen päässyt ottelemaan hänen kaltaistaan legendaa vastaan.

Lähde: Fighters Only Magazine

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit