Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-asiantuntijalta kovaa tylytystä Red Bullin päätöksestä: “Onko hän tulevaisuus? Ei”

Liam Lawson jatkaa AlphaTaurilla ensi vuodenkin varakuljettajana
AOP

Entinen F1 -kuljettaja Johnny Herbert ei ole samaa mieltä Red Bullin kanssa sen kuljettajavalinnoista. Herbert kritisoi Red Bullin päätöstä pitää Daniel Ricciardo sen sisartallin AlphaTaurin kuljettajana ensi kaudella nuoren Liam Lawsonin sijaan.

Red Bullilla varakuljettajan virkaa hoitanut Daniel Ricciardo hyppäsi AlphaTaurille Yuki Tsoundan tallikaveriksi Nyck de Vriesin saatua tallista kenkää. Australialainen Ricciardo ei montaa kisaa tallissa ehtinyt ajaa, ennen kuin joutui sivuun murrettuaan kämmenensä Hollannin GP:n harjoituksissa.

Ricciardon korvaajaksi nousi Liam Lawson, joka F1-asiantuntija Johnny Herbertin mukaan edustaa tallin “tulevaisuutta”.

– Olen vakuuttunut siitä, mitä olen Liam Lawsonilta nähnyt. Hän on sopeutunut F1:seen todella nopeasti, Herbert ylisti Motorsport lehdessä.

– Pidän siitä, että hän pystyy hyppäämään sisään ja tekemään työnsä heti. On oikeastaan harvinaista, kun joku pääsee autoon ja tekee sen, mitä me oikeasti odotamme häneltä.

Siitäkin huolimatta, että Lawson on vakuuttanut kypsillä esityksillään monet F1-fanit ja asiantuntijat, päätti Red Bull pitää Ricciardon AlphaTaurin ensi kauden kuljettajana.

Lawson napsi uransa ensimmäiset F1-pisteet vasta kolmannessa sarjassa ajamassaan osakilpailussa ja on säännöllisesti esiintynyt tallikaveriaan Tsoundaa paremmin. Siltikin mies joutuu viettämään ainakin ensi vuoden vielä varakuljettajana.

– Minusta tuntuu, että Liam on jo ottanut AlphaTaurissa ohjat käsiinsä. Minusta hän ansaitsi kuljettajapaikan vuodeksi 2024.

– En ole samaa mieltä AlphaTaurin päätöksestä tuoda Ricciardo takaisin ensi vuodeksi. Onko hän tulevaisuus? Ei – Liam on tulevaisuus, Herbert totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1