Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen palasi voittajakehään! – Nyt kaatui menestynyt ATP-pelaaja

Suomen Otto Virtanen haastajakiertueella.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen palasi voittojen tielle ATP-kiertueella. Virtanen nappasi ensimmäisen kierroksen ottelustaan voiton Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa pelattavassa turnauksessa. Virtanen kaatoi ensimmäisellä kierroksella parhaimmillaan kovaa jälkeä ATP-kiertueella tehneen pelaajan.

Suomen Otto Virtanen järjesti melkoisen esityksen Bratislavan Challenger 125 -tason turnauksessa. Virtanen kaatoi ensimmäisen kierroksen ottelussa viidenneksi sijoitetun Iso-Britannian Liam Broadyn kolmen erän taistelun jälkeen 7-6, 1-6, 6-2 -lukemin ja etenee kisassa toiselle kierrokselle.

Toisella kierroksella suomalainen kohtaa kotiyleisön suosikin Lukas Kleinin, joka kaatoi ensimmäisellä kierroksella Kroatian 18-vuotiaan Dino Prizmicin suoraan kahdessa erässä. Prizmic sai ottelussa yhteensä kolme peliä.

Virtasen ottelussa Broadya vastaan nähtiin reilusti murtoja. Suomalainen karkasi heti murrolla johtoon, mutta onnistui pitämään oman syöttönsä vasta kolmannella yrittämällä. Lopulta murron takaa Virtanen nousi katkaisupeliin ja vei sen nimiinsä minimurron takaa 7-5 -lukemin.

Toisessa erässä Virtasen syöttäminen sakkasi ja Broady vei erän murtamalla suomalaisen syötön kolmesti 6-1 -lukemin. Päätöserässä Virtanen lopetti omalla syötöllään pelleilyn ja antoi vastustajalle vain neljä pistettä. Suomalainen mursi Broadyn syötön kahdesti ja vei erän tylysti 6-2 -lukemin.

ATP-rankingissa sijalla 104 oleva Broady voitti tämän kesän Wimbledonissa toisella kierroksella Casper Ruudin viisieräisessä taistelussa, mutta taipui kolmannella kierroksella Kanadan Denis Shapovaloville neljässä erässä.

Bratislavassa ensimmäinen kierros pelataan keskiviikkona loppuun ja illalla käynnistetään toinen kierros. Mukana sijoitetuista pelaajista toisella kierroksella ovat enää ykkössijoitettu Dominic Thiem ja kuudenneksi sijoitettu Unkarin Zsombor Piros. Yhdysvaltain Maxime Cressy on sijoitettu seitsemänneksi. Heikossa vireessä viime aikoina pelannut jenkki kohtaa ensimmäisellä kierroksella villin kortin saaneen Slovakian Lukas Pokornyn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis