Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Antaako Verstappenin heikko lähtöruutu riittävän etumatkan muille? – Lewis Hamilton: “Se avaa mahdollisuuden”

Lewis Hamilton toivoo tiukkaa voittokamppailua Yhdysvaltojen GP:ssä
AOP

Lewis Hamiltonin mukaan Max Verstappenin päihittämiseen Yhdysvaltojen GP:ssä vaaditaan kaikkien muiden kärkiautojen panosta.

Red Bullin Max Verstappen starttaa epätavallisen kaukaa sunnuntain Yhdysvaltojen GP:n osakilpailuun Austinissa. Hollantilaisen pohja-aika perjantain aika-ajoissa hylättiin rataylityksen takia, joten mies starttaa sunnuntain kisaan “vasta” lähtöruudusta kuusi.

Tämä antaa muille autoille Mercedeksen Lewis Hamiltonin mukaan hyvän etumatkan. Seitsenkertainen maailmanmestari uskoo kuitenkin, että Verstappen pystyy nopeammalla autolla nousemaan mukaan kärkikamppailuun.

– Hän on ainakin puoli sekuntia edellä olevia autoja nopeampi, joten sen pitäisi riittää, Hamilton epäilee.

– Se on rata, jolla ohittaminen on mahdollista, joten on todennäköistä, että hän sijoittuu korkealle.

Hamilton uskoo Verstappenin nousevan mukaan kärkikamppailuun väistämättä, mutta toivoo, että hänen, sekä ensimmäisestä rivistä starttaavien Charles Leclercin ja Lando Norrisin etumatka on riittävä jännittävän voittokamppailun saamiseksi.

– Hän tulee ennen pitkää hengittämään niskaamme, mutta toivottavasti se avaa mahdollisuuden hyvään taisteluun Charlesin ja Landon kanssa, Hamilton ennakoi.

– Jos pystymme kaikki pitämään Maxin takanamme, se olisi mahtavaa, mutta jos ei, ei hätää.

Brittikuljettaja on koko kauden mittaan puhunut rehellisesti Red Bullin etumatkasta ja myöntänyt, että Mercedeksellä on todella iso työ saavuttaa talli ensi kaudellakaan.

– Meillä on paljon työtä tehtävänä. Ei ole mikään pieni saavutus, että saamme heidät kiinni ensi vuonna. Mutta luotan sataprosenttisesti tiimiini, että pystymme siihen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1