Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Tällä tempulla Max Verstappen varmisti sprintin voiton Austinissa – Valtteri Bottaksen päivä pettymys

Max Verstappen pakotti Charles Leclercin radan ulkopuolelle Austinin sprinttikisassa
AOP

Red Bullin Max Verstappen ajoi ylivoimaiseen voittoon USA:n GP:n lauantain sprinttikilpailussa.

Max Verstappen hallitsi koko sprinttikisaa, sillä paalulta kisaan startannut hollantilainen ratkaisi voiton itselleen oikeastaan jo heti sen ensimmäisessä mutkassa.

Aggressiivisesti asemaansa ensimmäisessä mutkassa puolustanut Verstappen pakotti toisesta lähtöruudusta startanneen Ferrarin Charles Leclercin radan ulkopuolelle ja piti kärkipaikkansa.

Tämän jälkeen hollantilainen teki RB19-autollaan sen mitä niin monesti aiemminkin tällä kaudella: mies kaasutteli muilta karkuun välittömästi ja kruisaili ylivoimaiseen voittoon sprintissä.

– Oli aika tiukka paikka. Onneksi ennen ensimmäistä mutkaa on paljon tilaa. Sen jälkeen pystyin ajamaan omaa kisaani ja kontrolloimaan vauhtia, Verstappen kertasi kisasta ratahaastattelussa Ylen mukaan.

Mercedeksen Lewis Hamilton kuittasi avausmutkassa niin ikää radan ulkopuolelle ajautuneen Leclercin ohi ja ajoi maaliin toisena. Kolmanneksi ajoi McLarenin Lando Norris.

Alfa Romeolle ja Valtteri Bottakselle lauantain sprinttipäivä oli haastava. Karsinnoista irtosi vasta 18. sija ja itse sprinttikilpailustakin vasta sija 16. Suomalaisen mukaan tämän auto “luisteli” paljon radalla ja renkaat kuumenivat paljon.

– ​​Oli aika vaikea lähtökohta kisaan. Lähdettiin suhteellisen perältä. Mahdollisuudet pisteille olivat aika pienet, Bottas harmitteli Viaplayn haastattelussa.

– Opimme jonkun verran renkaista. Totta kai yritin kaikkeni, mutta oli aika lailla perässä ajelua. On tosi vaikeaa sanoa yksityiskohtaisesti, millaista vauhti oli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1