Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Wienin ATP-turnauksessa hurja keskiviikko! – Useita huippuotteluita

Yhdysvaltain Ben Shelton tavoittelee jälleen menestystä tenniskentillä.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla kaksi ATP-500 -tason turnausta. Toinen on Itävallan Wienissä ja toinen Sveitsin Baselissa. Wienin turnaukseen karsi mukaan myös Suomen Emil Ruusuvuori. Ruusuvuori kuitenkin taipui karsintojen finaalissa Tshekin Tomas Machacille, joka on turnauksessa selvittänyt tiensä jo toiselle kierrokselle.

Wienin ATP-500 -turnauksen ensimmäinen kierros pelataan keskiviikkona päätökseen ja samalla käynnistetään toista kierrosta. Keskiviikko pitää sisällään loistavia otteluita, joista yksi nähdään Yhdysvaltain Ben Sheltonin ja Italian kakkossijoitetun Jannik Sinnerin välillä. Voittaja kohtaa toisella kierroksella Italian Lorenzo Sonegon, joka pääsi “lucky loserina” turnaukseen mukaan.

Shelton ja Sinner kohtasivat viimeksi toisensa Kiinan Shanghain Masters-1000 -turnauksen neljännellä kierroksella. Tuolloin Shelton nousi erätappion takaa voittoon kolmessa erässä. Yhdysvaltalainen taipui lopulta puolivälierässä Sebastian Kordalle kolmessa erässä.

Shanghain turnauksen jälkeen Shelton voitti Japanin pääkaupungissa Tokiossa pelatun ATP-500 -turnauksen.

Sinner eteni US Openisa neljännelle kierrokselle ja voitti tämän jälkeen Pekingin ATP-turnauksen. Pekingissä italialainen pelasi hurjalla tasolla, sillä matkalla finaaliin kaatui puolivälierässä Grigor Dimitrov, välierässä Carlos Alcaraz ja finaalissa tämän turnauksen ykkössijoitettu pelaaja Daniil Medvedev.

Medvedev aloittaa turnauksensa Ranskan Arthur Filsiä vastaan, joka pelasi viime viikolla Belgian Antwerpenin ATP-250 -turnauksen loppuottelussa. Fils taipui Kazakstanin Alexander Bublikille suoraan kahdessa erässä, mutta pelasi kokonaisuutena vahvan viikon. Välierässä kaatui tämän turnauksen neljänneksi sijoitettu kreikkalainen Stefanos Tsitsipas suoraan kahdessa erässä.

Medvedevin ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella Lorenzo Musettin murskanneen Dimitrovin. Puolivälierässä odottaa joko Venäjän Karen Khachanov tai Tshekin Jiri Lehecka.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis