Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas luottavaisena Meksikon GP:ssä – Tästä syystä suomalainen uskoo pistesijaan

Valtteri Bottas
AOP

F1-kauden 20. osakilpailu ajetaan tulevana sunnuntaina Meksikossa. Alfa Romeon Valtteri Bottaksella on alla pettymys viime viikonlopun Austinin GP:stä, mutta mies on luottavaisin mielin Meksikon GP:n alla.

– Olen luottavainen. Huomattavasti luottavaisempi kuin Austiniin lähdettäessä. Koska tunnen radan ja sen ominaisuudet hyvin ja tiedämme millaiset säädöt auto tarvitsee, Valtteri Bottas tuumasi F1:n haastattelussa.

Austinissa kummankaan Alfa Romeon auton vauhti ei riittänyt pisteille. Viikonlopusta synkemmän tekivät vielä Mercedeksen Lewis Hamiltonin sekä Ferrarin Charles Leclercin hylkäykset, jotka nostivat molemmat Williams-autot pisteille.

Alfa Romeo yrittää jahdata valmistajien MM-sarjassa seitsemäntenä olevaa Williamsia, joka hyötyi viime viikonlopun hylkäyksistä ja kasvatti eroa Alfa Romeoon.

Austinissa Bottas epäili radan pomppuisuuden vaikuttaneen negatiivisesti Alfa Romeon vauhtiin.

– Uskon todella, että vauhdin puutos johtui radasta. Se oli yhteydessä radan pomppuisuuteen sekä säätöihin, jotka asetimme juuri pomppuisuuden vuoksi. Luulen, että meidän automme on hieman herkempi näihin muutoksiin kuin jotkut toiset autot.

Viime kaudella Bottas ylsi Meksikossa pisteille ja samaa suomalainen tavoittelee myös tulevana viikonloppuna.

– Uskon, että voimme napata pisteitä täällä, mutta se tietysti vaatii hyvät aika-ajot sekä puhtaan kilpailun, suomalainen ennakoi.

Meksikon GP:ssä ajetaan tänään lauantaina aika-ajot myöhään illalla Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1