Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Meksikon aika-ajot tarjosivat roppakaupalla yllätyksiä! – Valtteri Bottas säväytti

Ferrari nappasi eturivin paikat Meksikon GP:n aika-ajoissa
AOP

Meksikon aika-ajoissa nähtiin monta yllätystä.

F1-kauden 20:een osakilpailuun Meksikossa lähdetään sunnuntaina Ferrari-johdossa. Charles Leclerc ja Carlos Sainz nappasivat eturivin paikat lauantain aika-ajoissa. Ferrari-kuljettajat erotti toisistaan ainoastaan 0.067 sekuntia.

Red Bullin Max Verstappen täydensi kärkikolmikon. Kovinta vauhtia perjantain ja lauantain harjoituksissa pitänyttä Verstappenia pidettiin ennakkosuosikkina paalulle myös lauantain aika-ajoissa. Molemmat Ferrarin autot pitivät kuitenkin hollantilaista kovempaa vauhtia ja kolmannen maailmanmestaruutensa jo varmistaneen Verstappenin on tyytyminen kolmanteen lähtöruutuun.

Hollantilaisen tilanne voisi olla huonompikin, sillä tätä sekä Mercedeksen George Russellia tutkittiin mahdollisesta estämisestä varikkosuoralla aika-ajojen aikaan. Molemmat miehen välttivät kuitenkin rangaistukset tilanteesta.

Aika-ajoissa nähtiin myös pari isoa yllätystä. Päivän positiivisimmasta yllätyksestä vastasi AlphaTaurin Daniel Ricciardo, joka ajoi upeasti neljänneksi. Päivän ei-niin-positiivinen yllätys oli McLarenin Lando Norris, joka ei saanut ehjää suoritusta Q1:sen aikana ja jäi lopulta tylysti 19. lähtöruutuun. Norris ajoi loistavan viikonlopun Austinissa, sijoittuen upeasti toiseksi, joten pettymys Meksikon aika-ajoissa on suuri.

Alfa Romeon Valtteri Bottas ajoi hyvät aika-ajot sijoittuen lopulta yhdeksänneksi. Suomalainen jäi kärkiajan ajaneesta Leclercistä 0.866 sekuntia. Myös Bottaksen tallikaveri Zhou Guanyu selvisi Q3:seen ja starttaa sunnuntain kilpailuun lähtöruudusta 10.

Meksikon osakilpailu ajetaan kello 22 alkaen Suomen aikaa sunnuntai-iltana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1