Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas avautui miehen Meksikon kisan lopullisesti pilanneesta tilanteesta: “Ei siinä ollut paljoa tehtävissä”

Valtteri Bottaksen kisasta Meksikossa tuli pannukakku
AOP

F1-kauden 20. osakilpailu Meksikossa oli Alfa Romeon Valtteri Bottakselle raju pettymys.

Valtteri Bottas ajoi suhteellisen onnistuneet aika-ajot ja starttasi sunnuntain kilpailuun yhdeksännestä lähtöruudusta. Austinin pettymyksen jälkeen suomalainen oli luottavainen tallin menosta ja lähti toiveikkaana tavoittelemaan pistesijaa Meksikosta.

Miehen alamäki alkoi kuitenkin heti lähdöstä, kun tämä sai heikon startin ja menetti heti kättelyssä pari sijaa.

Homma vaikeutui entisestään, kun juuri varikolla käynyt Bottas joutui hankalaan asemaan Kevin Magnussenin hurjasta ulosajosta johtuneessa uusintalähdössä.

– Sellainen päivä tänään…, Bottas harmitteli Viaplayn haastattelussa Päivänlehden mukaan.

– Ei ollut onnea matkassa. Ensimmäinen asia oli pysähdys ennen turva-autoa, mistä tuli paljon takkiin. Uusintalähtö oli hyvä, mutta oli perässä ajelua.

Kisan lopussa Bottas kolhi vielä Aston Martinin Lance Strollin kanssa ja ylitti maaliviivan lopulta sijalla 15.

Kilpailun jälkeen luonnollisesti pettynyt Bottas harmitteli tapahtunutta ja antoi ymmärtää lopun kolarin olleen Strollin syy.

– Hän tuli mutkaan yllättäen ja suhteellisen kaukaa. Seuraavassa mutkassa ei ollut tilaa kahdelle autolle. Olin sisäpuolella ja hän käänsi mutkaan sisään. Ei siinä ollut paljoa tehtävissä, Bottas totesi.

Bottaksen rinnalta kisaan lähtenyt tallikaveri Zhou Guanyu ajoi maaliin sijalla 14, joten hyvä pistesauma hukattiin tallissa tyystin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1