Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Näin Perez näkee Leclercin roolin kohutussa ulosajossaan: “En uskonut, että hän jarruttaisi niin myöhään”

Sérgio Perez F1-kuljettaja Red Bulll
AOP

Red Bullin Sergio Perezin kilpailu kotiyleisön edessä Meksikossa oli täysi katastrofi, sillä se päättyi heti ensimmäisellä kierroksella keskeytykseen.

Fanaattisen kotiyleisönsä edessä ajanut Sergio Perez sai sunnuntain kilpailuun loistavan startin ja pyrkikin haastamaan radan ensimmäisessä mutkassa tallikaveriaan Max Verstappenia sekä Ferrarin Charles Leclerciä kisan kärkipaikasta.

Perezin auto kuitenkin otti osumaa Leclercin etusiivestä ja meksikolaisen oli suunnattava suoraan varikolle. Miehen tiimi totesi Perezin pettymykseksi, että auto oli liian vaurioitunut ja, että miehen kilpailu jäisi kesken. Leclerc pystyi kisaansa jatkamaan ja monacolainen ajoikin lopulta kolmanneksi.

Luonnollisesti todella pettynyt Perez ei kuitenkaan lähtenyt syyttelemään tilanteesta ketään.

– Meitä oli kolme siinä radan ensimmäisessä mutkassa ja näiden todella leveiden autojen kanssa oli vaikea päästä läpi, Perez summasi tapahtuneesta GP Fansin mukaan.

– Otin riskin ja se ei kannattanut. On sääli, että näin tapahtui täällä kotiyleisöni edessä. Se on pahinta mitä olisi voinut sattua. En uskonut, että Leclerc jarruttaisi niin myöhään, mies harmitteli.

Perezin tilanne Red Bullilla on jo pitkään ollut arka, kun paine meksikolaisen niskassa kasvaa. Red Bullilla pidetään äärettömän tärkeänä, että Perez pitää Lewis Hamiltonin takanaan kuljettajien MM-sarjassa. Sunnuntain pettymys onkin todella iso takaisku tilanteen kannalta.

– Todella surullista. Tänään oli minun mahdollisuuteni.

– Mietin ainoastaan voittoa. En halunnut olla vain palkintopallilla – olen ollut siellä viimeiset kaksi vuotta ja jos totta puhutaan, mietin ainoastaan voittoa tänään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1