Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:ssa jättisiirto! – Niskoitellut supertähti sai toivomansa

James Harden
AOP

NBA-tähti James Harden sai tahtonsa viimein läpi: Philadelphia 76ers lähetti miehen vaihtokaupassa Los Angeles Clippersiin.

James Harden on viihtynyt viime viikkoina ahkeraan otsikoissa. 10-kertainen NBA:n tähdistöpelaaja on ilmaissut avoimesti tyytymättömyytensä Philadelphia 76ersissa ja vaatinut siirtoa toisaalle.

Välit supertähden ja 76ersin välillä tulehtuivat niin pahasti, että Harden jätti joukkueen kaikki NBA-kauteen valmistavat harjoitusottelut välistä, eikä ole osallistunut joukkueen peleihin alkukaudella.

Tiistaina tilanteeseen saatiin vihdoin ainoalta vaihtoehdolta vaikuttanut päätös: Philadelphia vaihtoi supertähtensä pois.

Hardenin lisäksi P.J. Tuckerista sekä Filip Petrusevista luopuva Philadelphia saa vaihtokaupassa Nicolas Batumin, Marcus Morrisin, Robert Covingtonin, KJ Martinin sekä useamman varausvuoron.

76ers hankki Hardenin vuonna 2022, mutta supertähti ei tuonut toivottua tulosta tai menestystä. Myös Harden oli pettynyt kun yhteistyö ei sujunutkaan toivotulla tavalla.

Harden käytti viime kesänä sopimuksensa pelaajaoption, joka takaa hänelle 35,6 miljoonaa dollaria meneillään olevasta kaudesta. Siirto muualle ei kuitenkaan tapahtunut Hardenin toivomalla tavalla ja aikataululla, jolloin mies muun muassa kutsui Philadelphian koripallojohtajaa Daryl Moreya julkisesti valehtelijaksi.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo