Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-ikoni nimeää uransa kolme vaikeinta vastustajaa: “Sai minut aina syttymään”

Stephen Curry
AOP

Golden State Warriorsia edustava Stephen Curry on kuulunut jo vuosikausien ajan NBA:n valovoimaisimpien tähtipelaajien joukkoon. Supertähti nimeää kolme parasta puolustajaa, jotka hän on uransa varrella kohdannut.

Golden State Warriorsin paidassa NBA:n mestaruutta pari vuotta sitten juhlimaan päässyt Stephen Curry on pystynyt säilyttämään tasonsa koko pitkän uransa ajan.

Sarjan historian eniten kolmen pisteen heittoja pussittanut Curry on yksi liigan liukkaimmista pelaajista, jonka liikkeitä on todella vaikea ennakoida. Loistavan heittopelinsä lisäksi Curry osaa ajaa korille oikea-aikaisesti, jonka myötä hänen pysäyttämisensä on äärimmäisen vaikeaa.

Useampi NBA:n parhaimpien puolustajien joukkoon lukeutuva pelaaja on pyrkinyt paimentamaan Currya vaihtelevalla menestyksellä. Supertähti nimesi hiljattain kolme mielestään vaikeinta vastustajaa, jotka ovat tehneet hänen pelaamisestaan haastavaa.

– On kolmen pelaajan ryhmä, joka sai aina minut syttymään, kun he ovat kentällä. Jrue Holiday, Tony Allen ja Ron Artest.

Holidayta pidetään yhtenä nykypäivän parhaista puolustajista. Allen puolestaan valittiin kuusi kertaa vuoden puolustavaan joukkueeseen ja Kobe Bryant piti häntä uransa vaikeimpana vastustajana. Artest pokkasi omalla urallaan kertaalleen vuoden parhaalle puolustajalle myönnettävän palkinnon.

Lähde: ClutchPoints

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo