Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n tähtisikermä takoi todelliset murskalukemat! – “Tulemme parantamaan entisestään”

Kristaps Porzingis
AOP

Itäisessä konferenssissa pelaava Boston Celtics on ollut yksi NBA:n alkukauden vakuuttavimmista joukkueista. Celtics on voittanut kaikki neljä peliään ja antoi edellisellä kierroksella todellisen myrskyvaroituksen murskaamalla Indiana Pacersin.

Neljä ottelua, neljä voittoa. Boston Celtics, joka ylsi viime kaudella konferenssifinaaleihin Miami Heatia vastaan, on aloittanut kuluvan sesongin mallikkaasti. Celticsin kokonaisvaltainen pelaaminen ollut vertaansa vailla ja homma on toiminut moitteettomalla tavalla kummassakin päässä kenttää.

Joe Mazzullan valmentama Celtics-poppoo kohtasi viime yön NBA-kierroksella Indiana Pacersin. Ottelusta muodostui Pacersin kannalta todellinen nöyryytys, sillä Celtics vei kamppailun nimiinsä pistein 155-104.

Bostonin ryhmä vahvistui viime kauden päätteeksi entisestään, kun Kristaps Porzingis jätti Washington Wizardsin taakseen ja liittyi Mazzullan alaisuuteen. Latvialaisen saapumisen myötä Celticsin nippu kestää paperilla vertailun minkä tahansa NBA-joukkueen kanssa.

Porzingis kommentoi joukkueen vahvaa alkukautta medialle voitokkaan Pacers-ottelun päätyttyä.

– Pelaamisemme saattaa näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä, sillä voitamme ottelut helposti. Tulemme kuitenkin parantamaan entisestään, Porzinging totesi ClutchPointsin mukaan.

Porzingis on kärsinyt urallaan lukuista loukkaantumistaan. Latvialainen on silti osoittanut kuuluvansa liigan eliittiin aina terveenä ollessaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo