Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA:n viime kauden finalistilla surkea startti – “Meidän täytyy selvittää ongelmamme”

Bam Adebayo
AOP

Miami Heat on aloittanut kautensa negatiivisissa merkeissä. Joukkue on toistaiseksi pystynyt voittamaan vain yhden viidestä pelaamastaan ottelusta. Heatin avainpelaajiin lukeutuvan Bam Adebayon mukaan ryhtiliikkeen on tapahduttava pikaisella aikataululla.

Viime kaudella NBA:n finaaleihin yltänyt Miami Heat on aloittanut kuluvan sesongin erittäin vaisusti. Vain yksi voitto viidestä pelistä on kaikkea muuta kuin Floridassa toivottiin.

On kuitenkin syytä muistaa, että Heat aloitti myös viime kaudella verkkaisesti ja eteni pudotuspeleihin vasta play-in turnauksen kautta. Joukkueen luottopelaajiin kuuluva Bam Adebayo toivoo joukkueeltaan silti pikaista heräämistä, jottei pudotuspelit jää haaveeksi.

– Emme halua kaivaa tätä kuoppaa liian syväksi. Tämä on selkeä huolenaihe, sillä jos kausi alkaa tällä tavalla, aikaa ei ole tuhlattavaksi. Koskaan ei voi tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Meidän on syytä pitää tämä mielessä, Adebayo tuumi ClutchPointsin mukaan.

– Meillä on kasassa hyvä joukkue, mutta meidän täytyy selvittää ongelmamme. Rekordimme on tällä hetkellä 1-4. Emme halua joutua jossittelemaan loppukaudesta, että meidän olisi pitänyt voittaa se tai tämä ottelu.

Heatille tarjoutuu seuraava mahdollisuus palata voittokantaan ensi yönä, kun vastaan asettuu Washington Wizards.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo